Siirry sisältöön

Liisankatu 9

Turku, Luolavuori

kerrostalo 1959 , 3h, k, p

Rakennettu
1959
Pinta-ala
62 m²
Velaton hinta
188 000 €

Kohteen kuvaus

Tunnelmallinen 50-luvun kolmio suositulla Luolavuoren asuinalueella. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan, toimivapohjaiseen kolmioon, joka sijaitsee suositulla ja rauhallisella Luolavuoren asuinalueella. Tämä tunnelmallinen asunto sijaitsee talon 1/7 kerroksessa ja tarjoaa kodikkaan elinympäristön ainutlaatuisella 50-luvun hengellä. Kulmahuoneiston ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan: sisäpihalle ja kauniiseen mäntymetsään, tuoden runsaasti luonnonvaloa ja luoden avaruutta. Asunnossa on säilynyt alkuperäistä charmia, kuten kauniit patterit ja leveät ikkunalaudat, ja se on kaiken lisäksi hyvässä kunnossa. Taloyhtiössä on vuosien varrella tehty merkittäviä remontteja, kuten vesiputkien uusiminen vuonna 2011. Parhaillaan yhtiössä on käynnissä julkisivu- ja parvekeremontti, mikä tuo lisäarvoa ja parantaa entisestään asumismukavuutta. Luolavuoren alue on erityisen viihtyisä ja rauhallinen, tarjoten loistavat puitteet asumiseen. Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat 50-luvun tunnelmaa ja haluat asua hyvin hoidetussa taloyhtiössä vehreässä ympäristössä. Lisätiedot: Mikko 050 355 1557 | mikko.mannila@spkoti.fi

Seuraava esittely

12.9.2024 klo 17:00-17:30

Perustiedot

Kohdenumero
21959438
Sijainti
Liisankatu 9, 20810 Turku
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
3h, k, p
Huoneita
3 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
7
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
2 kk / sop.mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
187 628,14 €
Velkaosuus
371,86 €
Velaton hinta
188 000,00 €
Neliöhinta
3 032,26 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
266,60 €/kk
Rahoitusvastike
9,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
275,90 €/kk

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
oma mittari
Lisätietoja maksuista
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö laskuttaa 4 x vuodessa), taloyhtiölaajakaista 1,05 €/kk, ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Taloyhtiössä on käynnissä julkisivu- ja parvekekorjaus, josta tämän asunnon osuus tulee olemaan noin 15 000 € (243 €/jyv.osake). Lisäksi ikkunoiden kunnostuksesta (joka on jo tehty), tulee tähän asuntoon kohdistumaan noin 2 700 € (43 €/jyv.osake) lainaosuus. Eli yhteensä tuleva lainaosuus tähän asuntoon on noin 17 700 €. Ostaja ottaa kyseiset lainaosuudet vastattavakseen.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
länsi
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, kaapeli-tv
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä, vinttikomero myyjän käytössä
Energialuokka
E2018
Energialuokan lisätiedot
Voimassa 14.10.2032 asti.
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Näkymät
Sisäpihan suuntaan sekä kauniiseen mäntymetsään.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
tiili
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Peltikate
Olohuoneen kuvaus
Mosaiikkiparkettilattia, seinät maalatut. Olohuoneen ikkunat kahteen suuntaan sekä käynti lasitetulle parvekkeelle.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Valkoiset kaapistot, välitila laattaa, mosaiikkiparkettilattia.
Makuuhuoneen kuvaus
Mosaiikkiparkettilattia, seinät maalatut/tapetoidut.
Makuuhuoneiden määrä
2
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa. Suihku, suihkuseinä, peili, pesuallas, wc-istuin, kaapisto, työtaso, pyykinpesukoneliitäntä, pyyhekuivain, lattialämmitys.
Muut tilat
Eteisessä laattalattia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoissa sälekaihtimet, eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa liukuovikaapistot.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
14077 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Turun kaupunki

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Honkaspuisto
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy / Erkki Lindroos
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
HJM-Kiinteistöpalvelu Jari Liukkonen
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, talopesula, mankeli, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Taloyhtiön autotalleja
17
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Autotallit 17 kpl osakkeina. Yhtiön hallinnassa (jaetaan jonotusperiaatteella) kylmiä pihapaikkoja 2 kpl, sähkötolppapaikkoja 18 kpl, vuokratalleja 12 kpl.
Tehdyt remontit
Ikkunoiden ja parvekeovien korjaus ja maalaus 2023-24, 9-talon siivousparvekkeiden betonikorjaukset -20, jäteaseman uusiminen -18, vesikattojen pinnoitus epoksipinnoitteella -17, piha-asfaltin korjauksia, Abloy Sento lukitus -15, pihavalaistuksen uusiminen, 5 ja 7 rakennusten siivousparvekkeiden huoltokorjaus -12, käyttövesijohtojen uusiminen, varaus sähkönousuille, kellari-, ullakko- ja pyöräsuojatilojen maalaus ja em. tilojen valaistuksen uusiminen (liiketunnistimet) 2009-10, vuokra-autotallien kattojen paikkaus ja huoltomaalaus -09, asuinrakennusten peltikattojen paikkaus ja huoltomaalaus -08, pysty- ja huoneistoviemäreiden pinnoitus 2007-08, antennijärjestelmän saneeraus digitaaliseksi, pesutallin kokonaisvaltainen saneeraus -06, talopesulan ja saunaosaston kuivien käytävätilojen ja pukuhuoneiden saneeraus 2004-05, talon 11 salaojituksen peruskorjaus, pääsisäänkäyntien sisätasojen uusiminen (graniitti) 2003-04, hissien peruskorjaus 2002-03, liikuntaesteen poistaminen: sisäänkäyntien invaluiskien asentaminen ja kiinteistön kaikkien kaiteiden uusiminen, piha-alueiden asfaltointi -00, lämmönjakokeskuksen uusiminen, talojen välisten lämpö-, vesi- ja viemäriputkistojen uusiminen sekä tontin sadevesiviemäröinti -99, etuikkunoiden lisääminen -98, saunaosaston peruskorjaus: löylyhuone ja kaksi pesuhuonetta -97, tontti- ja pohjaviemäreiden uusiminen 1993-94.
Tulevat remontit
Päätetty 29.3.2023 toteuttaa laajennettu ikkunakunnostus enintään budjetoidulla 300 000 € urakkasummalla. Urakka jakautuu kahdelle vuodelle 2023-24 (tehty). Parvekkeiden kuntotutkimus tehtiin keväällä 2023 ja päätettiin kilpailuttaa parvekkeiden perusteellinen korjaus ja julkisivukunnostus. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 26.2.2024 toteuttaa julkisivu- ja parvekekorjauksen. Hallitukselle on myönnetty 1,7 M€ lainavaltuutus sekä valtuutus tehdä tarvittavat urakkasopimukset. Kunnossapitotarveselvitys: pihan viihtyisyyden parannustöitä, katon pinnoituksessa korjaustarve (takuukorjausselvitys käynnissä), kylpyhuoneiden tarkastukset (vesieriste remontin yhteydessä), viemärin kuvaus ja kuntoarvio, ilmanvaihdon vuositarkastukset tarpeen mukaan, sähkö- ja tietojärjestelmän kartoitus (sähköselvitys).
Taloyhtiössä muuta
Ilmanvaihtona koneellinen poisto

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita