Siirry sisältöön

Ränkitie 2

Helsinki, Suutarila, Ala-Tikkurila

rivitalo 1989 , 4h, k, wc, kph, sauna (4h+k+s yj:n mukainen)

Rakennettu
1989
Pinta-ala
93 m²
Velaton hinta
289 000 €

Kohteen kuvaus

Tyylikäs ja valoisa rivitaloasunto hyvien kulkuyhteyksien varrella! Tämä valoisa rivitaloasunto sopii täydellisesti vaikkapa pariskunnalle tai pienelle perheelle. Kolme makuuhuonetta yläkerrassa antavat hyvät puitteet joko lastenhuoneelle tai kotitoimistolle, ja säilytystilaa on reilusti vaikka tavaraa olisi ehtinyt kertyä jo enemmänkin. Alakerran valoisa ja tilava olohuone yhdistyy tyylikkäästi remontoituun keittiöön, jossa on reilusti säilytys- ja tasotilaa. Kokonaisuuden kruunaa viihtyisä terassi sekä yläkerrassa sijaitseva sauna. Yhtiö sijaitsee Ala-Tikkurilassa rauhallisen tien päässä. Kulkuyhteydet ovat mainiot niin autolla kuin julkisillakin, ja lähistöllä on reilusti ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Tikkurilan kattavat palvelut kauppakeskuksineen ovat noin 1,2 kilometrin päässä, ja joka suuntaan hurauttaa Kehä III:a pitkin tuossa tuokiossa! Kiinnostuitko? Esittelemme asuntoa mielellämme! Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Hanna Daw 0400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi Sakari Still 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21988198
Sijainti
Ränkitie 2, 00750 Helsinki
Tyyppi
rivitalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
4h, k, wc, kph, sauna (4h+k+s yj:n mukainen)
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
266 542,96 €
Velkaosuus
22 457,04 €
Velaton hinta
289 000,00 €
Neliöhinta
3 107,53 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
306,90 €/kk
Rahoitusvastike
212,85 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
519,75 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Asuntoon kohdistuu taloyhtiön velkaosuus katto ja julkisivuremontista 22 457,04 euroa / 30.09.2024 Nykyinen osakas maksaa lainaosuutta takaisin kuukausittaisena rahoitusvastikkeena 212,85 euroa. Lainaosuuden voi maksaa taloyhtiölle takaisin kaksi kertaa vuodessa, toukokuussa ja marraskuussa. Kun lainaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu.

Muut maksut

Vesimaksu
10,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Autopaikkavuokra 10,00 €/kk Autopaikka/hybridiautojen lataus 15 €/kk Autopaikka/sähköautolataus 25,00 €/kk Nykyisellä omistajilla sähkönkulutus (käyttösähkö + lämmitys) on ollut vuonna 2023 noin 8000 kWh. Sähkönkulutus vaihtelee riippuen omasta käyttötottumuksesta ja sopimuksesta.

Asunnon lisätiedot

Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
oma sauna
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
Varaston käyttö
ulkovarasto myyjän käytössä
Energialuokka
F2013
Yleiskunto
hyvä
Lisätietoa kunnosta
Asunnossa on eletty siististi, ja sitä on kunnostettu säännöllisesti.
Lämmitysjärjestelmä
sähkö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Näkymät
Viehättävät näkymät taloyhtiön sisäpihalle sekä omalle suojaisalle piha-alueelle
Tehdyt remontit
2009 Kokonaisvaltainen kylpyhuone remontti, kylpyhuone uusittu vedeneristeineen. Saunan lattia uusittu. 2022 Kokonaisvaltainen keittiöremontti. 2024 WC-kalusteet uusittu ja seinän kaakelointia uusittu. Portaat maalattu. Lisäksi pintoja maalattu eri vaiheissa.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä viimeistään kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, betoni
Seinämateriaalit
Seinät pääosin maalattu, yhdessä makuuhuoneessa tapetti. Kylpyhuoneessa kaakelit, myös keittiössä ja vessassa osittain kaakelit.
Lattiamateriaalit
Lattiat pääosin tummaa laminaattia, eteisessä, keittiössä, kylpyhuoneessa ja erillisessä WC:ssä tumma laattalattia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone, joka yhtyy saumattomasti kauniiseen keittiöön.
Olohuoneen lattia
laminaatti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön kuvaus
Upeasti remontoitu keittiö, jossa integroidut kodinkoneet ja runsaasti kaapisto- ja tasotilaa.
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
laatta
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Liesi
induktio, erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen kuvaus
Yhdessä makuuhuoneessa valkoiseksi maalattu tapetti, muutoin seinät maalattu. Makuuhuoneissa runsaasti kaappitilaa.
Makuuhuoneen lattia
laminaatti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs kylpyhuone, jossa tumma laattalattia. Seinäpinnat on kaakeloitu, katossa vaalea puupaneeli.
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto
WC-tilojen kuvaus
Siisti erillinen WC, jossa laattalattia. Seinät osin kaakeloitu ja osin maalattu.
WC:n lattia
laatta
WC:n seinät
kaakeli, maalattu
Saunan kuvaus
Saunassa ikkuna ulos. Lauteet, seinät ja katto puuta, laattalattia.
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
kaakeli
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Muut tilat
Eteisessä tumma laattalattia. Eteinen yhdistyy saumattomasti keittiöön ja olohuoneeseen.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
7726 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Puistolan asemanseutu 2024: Puistolan asemanseudulle suunnitellaan pientalotonttien tehostamista kaupunkiympäristölautakunnan hyväksymien suunnitteluperiaatteiden linjauksin mukaisesti. Lisätietoja antaa: Arkkitehti Mimmi Koriseva, p. (09) 310 52217 Yksikön päällikkö Antti Varkemaa, p. (09) 310 37053 Puistolan asemanseudun monitoimitalot: Maatullin ala-asteen alueelle on arkkitehtuurikilpailun voittaneen ehdotuksen pohjalta suunnitteilla uusi Maatullin koulu, päiväkoti ja leikkipuisto. Suuntimopuiston länsiosaan on rakenteilla koulu ja päiväkoti. Asemakaavan muutos mahdollistaa koulujen ja päiväkotien palveluverkon uudistamisen Puistolassa ja Tapulikaupungissa. Lisätietoja antaa: Arkkitehti Joakim Kettunen, p. (09) 310 37289 Lisätietoja Helsingin kaavoista: https://kartta.hel.fi/ Lähistöllä vireillä olevia kaavoja Vantaalla: Tikkurilan sauna Heurekan rantaan. Tikkurilassa Virnakortteliin kerrostalo ja rivitalo. Väritehdas 1 Lisätietoja antaa: Terhi Kuusisto Asemakaava-arkkitehti +358 50 302 9691 terhi.kuusisto@vantaa.fi Paolo Caravello Asemakaava-arkkitehti paolo.caravello@vantaa.fi Vantaan ratikka: Vantaan ratikka on Vantaalle toteutettava pikaraitiotie. Se jatkaa Kehäradan tarinaa yhdistämällä kaupungin itäisimpiä osia sujuvan raideliikenteen piiriin ja mahdollistamalla kaupungin kasvun kestävästi joukkoliikenteen varrelle. Lisätietoja Vantaan ratikasta: https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/vantaan-ratikka ratikka@vantaa.fi Lisätietoja Vantaan kaavoista: https://kartta.vantaa.fi
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunta: Luode

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Valjas-Salpa
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva isännöinti Vantaa Oy Markku Laine 010 755 6040
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
J. Kirvesniemi Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiön autopaikat
Autopistokepaikkoja: 27
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Autopaikalla on sähköautonlatauspiste sekä lämmitystöpseli.
Tehdyt remontit
2024: 92kpl lumiesteiden asennus 2022-2024: Kunnostamatta olevien aitojen korjaus/maalaus 2022: DNA taloyhtiö laajakaista taloyhtiöön 2021: Julkisivujen saneeraus ja kattojen uusinta 2021: Kattosaneeraus 2020: Sähkö/hybridiautojen latausvalmiuden kartoitus parkkialueella 2019: Salaojien kunnostus 2019: Varastojen ovien uusimiset 2019: Väliaitojen yksittäisiä pienkorjauksia 2019: Ulkovarastojen pintalaudoitusten uusintaa tapauskohtaisesti 2019: Huoneistojen sähköpatterien uusintaa tarpeen mukaan vuosittain 2018: Salaojien tarkastus 2018: Lukoston vaihto (Abloy Sento) 2018: Pääovien uusinta 2018: Vedenpaineen alennusventtiilin hankkiminen 2017: Pyykinkuivaintelineiden uusinta 2017: Huoneistojen sähköpatterien uusintaa 2017: Viemäriputkien kuvaus 2016: 20kpl lämminvesivaraajien vaihtoja 2013: Parvekeovien ulkopintojen maalaus 2013: Leikkikenttävälineiden uusinta 2012: Kiinteistön sähkökaappien ovien uusinta 2012: Vesikaton pinnoitus 2012: Tontin aitojen uusinta 2009: Autopaikkojen sähkökoteloiden uusinta 2009 alk: Osakkaiden omia huoneistokohtaisia ilmalämpöpumppuasennuksia 2008 alk: Yksittäisiä huoneitsojen vesieristekorjauksia 2007: Puuaitojen korjauksia 2006: HTV-liittymä 2001: Julkisivujen maalaus
Tulevat remontit
2025: Energiatodistuksen uusinta 2027: Ikkunasaneerauksen suunnittelu
Taloyhtiössä muuta
Sähköpääkeskus, jätekatos, kylmä ulkovarasto (9 m2), talo A:n as. 5:n varaston yhteydessä oleva puhelinjakamo- ja vesimittaritila, talo B:n as. 7:n ja 8:n varastotilan yhteydessä oleva sähköalakeskus.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Lidl Ala-Tikkurila 650 m Ostoskeskus Tikkuri 1,2 km Kauppakeskus Dixi 1,2 km K-Market Tapuli 1,3 km Alepa Tapulikaupunki 1,3 km
Lisätietoa palveluista
Ala-Tikkurilassa yhdistyy oma rauha ja kaupungin palvelut. Lähistöllä on puistoja, ulkoilumaastoja ja luontoa, esimerkiksi Keravanjoki menee lähimmillään vain reilun 300 metrin päässä. Tiedekeskus Heureka on vain 500 metrin päässä, ja lähistöltä löytyy myös pikaruokaloita ja ravintoloita. Tikkurilan ytimestä löytyy vielä laajempi kirjo palveluita, sinnekin matkaa on vain reilu kilometri.
Liikenneyhteydet
Erittäin hyvät. Puistolan juna-asemalle on matkaa noin 1 km, Tikkurilan asemalle 1,3 km. Tikkuritien bussipysäkille Kehä III varrella matkaa on noin 800 metriä. Autolla Kehä III:lle ajaa parissa minuutissa, ja Tuusulan ja Lahden väylille noin 5 minuutissa.
Koulut
Maatullin peruskoulu 1,1 km Laurea Tikkurilan kampus 1,4 km
Päiväkoti
Useita alueella, esim. Tikkurilan Päiväkoti 750 m, Päiväkoti puistikko 1,2 km, Päiväkoti Kumina 1,2 km

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita