Siirry sisältöön

Uudiskohde aivan Kaarinan keskustassa

Kulkuyhteyksien kannalta sijainti on erittäin hyvä, sillä linja-autopysäkki on heti taloyhtiön edustalla ja matka esimerkiksi Turun keskustaan taittuu vaivattomasti. Myös omalla autolla liikkuminen on helppoa ja parkkeeraaminen onnistuu kätevästi korttelin yhteisessä, puolilämpimässä autohallissa sekä ulkona olevilla katutason autopaikoilla. Tälle taloyhtiölle on varattu 33 autohallipaikkaa ja 8 vieraspaikkaa katutasoon. Autohallipaikka maksaa Oskari III:n asukkaalle vain 500 euroa.

Kaikki palvelut lähellä

Asunto Oy Kaarinan Oskari III rakennetaan keskeiselle paikalle Kaarinan keskustassa ja se tuo jatkoa uudelle korttelille, joka nousee Oskarinaukion laidalle. Erinomaisen sijainnin ansiosta kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Lähistöltä löytyvät muun muassa päivittäistavarakaupat, kirjasto, apteekkipalvelut ja lounasravintola.

Vaikka taloyhtiön lähikorttelit muodostavat todellisen kaupunkilaisten olohuoneen, pääsee sieltä myös vaivattomasti luonnon rauhaan rentoutumaan. Lähettyvillä on vehreitä puistoja sekä tunnelmallisia retkeilyreittejä, jotka vievät aina meren rantaan asti.

Havainnekuva
Havainnekuva

Tasokkaat ja kestävät pintamateriaalit

Tämän kuusikerroksisen ja hissillisen taloyhtiön kodit ovat valoisia ja avaria. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla. Ostajalla onkin hieno mahdollisuus päästä suunnittelemaan itselleen uusi koti juuri omien mieltymysten mukaan. Myös itse pohjaratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa isommillakin muutoksilla.

Havainnekuva
Havainnekuva

Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Taloyhtiö rakennetaan RS-kohteena ja RS-pankkina on Someron Säästöpankki(Siirryt toiseen palveluun). Ennakkomarkkinointikohde.

Rakentajana toimii Pohjola Rakennus(Siirryt toiseen palveluun), joka on kotimainen perheyritys. Pohjola Rakennuksen ammattilaiset ovat auttamassa Sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka.

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri mieleisesi koti!

Juha-Pekka Penttilä

Kiinteistönvälittäjä LKV

+358 400 827 706

juha-pekka.penttila@spkoti.fi

Sp-Koti Turku

Tutustu myyntikohteisiin

Osoite
Huoneet
Pinta-ala
Kerros
Velaton hinta
Myyntihinta
Tila

Miksi Kaarina?

Modernin kaupungin palvelut
Pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma
Vehreitä puistoja ja kävelyreittejä
Hyvät kulkuyhteydet