Siirry sisältöön

Sp-Koti Espanja Costa del Sol


Yhteystiedot

Av. Alcalde Clemente Díaz Ruiz, 6
29640 Fuengirola

Puhelinnumero: +358 45 157 2420

WhatsApp

Sähköpostiosoite: costadelsol@spkoti.fi

Aukioloajat

ma – pe 09:30 – 14:00

Yritys

Meritalo Investment, S.L., B44753812

Sp-Koti Espanja, Costa del Sol – turvallista asuntokauppaa Espanjassa

Ota meihin yhteyttä kun suunnittelet asunnon ostoa Aurinkorannikolta. Tunnemme Costa del Solin alueen hyvin ja osaamme suositella sopivaa kohdetta, halusitpa sitten oman villan uima-altaineen, kaupungin sykkeeseen tai aivan rannan tuntumaan.

Tarjoamme asuntokaupan avaimet käteen -palveluna, joka tarvittaessa jatkuu myös asunnon luovutuksen jälkeen. Tunnemme Espanjan sekä viranomaisvalvonnan, että lainsäädännön ja toimimme sen mukaisesti. Emme näin ollen toimi suomalaisen viranomaisvalvonnan ja lainsäädännön alaisesti Espanjassa. Lue lisää turvallisesta asuntokaupasta Espanjassa.

Sp-Kodin Fuengirolan toimipisteen vetäjänä toimii toimitusjohtaja Kari Raisaari. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Avenida Alcalde Clemente Díaz Ruiz, 6. Varmistathan etukäteen Karilta että olemme paikalla, suurin osa ajasta kuluu kentällä asiakkaiden kanssa. Bienvenidos!

Ollaan yhteydessä!

Autamme sinua kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan tuota pikaa.

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Välittäjämme

Kohteemme

Ostotoimeksiantokysely

Kun tiedät mitä tahdot, ostotoimeksianto on helpoin tapa löytää uusi koti. Saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, parhaan mahdollisen aluetuntemuksen ja laajan kontaktiverkostomme. Jos kaupat syntyvät, sinun maksettavaksesi tulee välityspalkkio. Voit huoletta tehdä ostotoimeksiantosopimuksen, se ei vielä sido sinua mihinkään.

Talotyyppi, voit valita useamman(Pakollinen)
Halutut lisäominaisuudet
Voimmeko auttaa muuten?
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.