Siirry sisältöön

Tehdään haaveistasi yhdessä totta

Tarjoan juuri sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseen toimivaa palvelukokonaisuutta, olit sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa kotiasi. Olen toiminut koko työurani erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Tässä työssä saan hyödyntää monia vahvuuksiani, mm. visualistin koulutustani sekä aitoa kiinnostustani koteja ja ihmisiä kohtaan.

Kokenut kiinteistönvälittäjä selvittää mitä asiakas haluaa ja tarvitsee, toimii avoimesti sekä reagoi nopeasti vastaan tuleviin asioihin. Hyvän keskusteluyhteyden vaaliminen asiakkaan kanssa on keskeistä arjessani – vain siten mahdollistetaan molemminpuolinen luottamus.

Parasta tässä työssä on voida auttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa ja lopuksi iloita yhdessä onnistumisista. Hoidan työni aina tehokkaasti ja tunnollisesti. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja aina positiivisella asenteella liikkeellä. Olen myös taitava kotien sisustaja ja stailaaja. Annan mielelläni vinkkejä siihen, miten kotisi parhaat puolet saadaan esille.

Vapaa-ajallani harrastan monenlaista liikuntaa ja vietän aikaa lasteni kanssa luonnossa liikkuen. Seuraan sisustamisen uusimpia trendejä ja oman kotini sisustaminen onkin jatkuva prosessi.

Olethan yhteydessä – autan sinua mielelläni kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa!

Miksi valita minut

Kotisi myynti ammattitaidolla, arviotapaamisesta kauppoihin saakka
Panostan aina parhaaseen ja laadukkaaseen kotisi myynti-ilmoitukseen
Kanssani teet asuntokaupat joustavasti ja tehokkaasti
Asiakkaani luottavat yhä uudelleen kotinsa myyntiin kauttani

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.