Siirry sisältöön

Henna Huhtanen

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

Asiakasarvio 5/5
(Keskiarvo asiakasarvioista)

Kielitaito: suomi, englanti


Puhelinnumero: +358 40 128 2142

WhatsApp

Sähköpostiosoite: henna.huhtanen@spkoti.fi

Energinen luottovälittäjäsi elämäsi käännekohdassa

*HYVÄN VÄLITYSTAVAN LÄHETTILÄS 2024* Sain kunnian tulla valituksi KVKL:n (Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto) toimesta tämä vuoden lähettilääksi ja tarkoituksena on nostaa esille hyvää välitystapaa sekä kiinteistönvälittäjien korkeaa ammattitaitoa ja arkea.

Löysit etsimäsi! Olen sanojeni mittainen ja helposti tavoitettavissa. Vuosien kokemus alalta ja tyytyväiset asiakkaat tekevät minusta myynnin ja neuvottelun ammattilaisen. Minulta saat nykyaikaista palvelua kotisi/sijoitusasuntosi/mökkisi tai uudiskohteen myynnissä ja teen töitä yhteisen tavoitteemme toteutumiseksi. Minun on helppo löytää jokaisesta kohteesta sen parhaat puolet ja tästä onkin suuresti apua myyntitilanteessa. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa on vahvuuteni.

Kohteen iällä ei ole väliä, minulla on kokemusta niin vanhojen kohteiden kuin uudistuotannonkin myynnistä. Myös isommat kokonaisuudet kiinnostavat ja olenkin mielelläni mukana jo suunnitteluvaiheessa! 

Toimin Porin Sp-Kodissa myyntijohtajana, olen tavoitteellinen ja vien asiat maaliin positiivisella otteella. LKV-tutkinnon olen suorittanut vuonna 2016 ja kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) vuonna 2019. Kauttani saa myös nopean yhteyden Säästöpankkiin laina-asioissa, sijoituksissa tai yrityksen rahoitukseen liittyen!

Ota yhteyttä – tehdään suunnitelma ja toteutetaan se! <3 

Seuraa somessa: LKV Henna Huhtanen #hennamyy

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.