Siirry sisältöön

Susanna Manninen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Asiakasarvio 4.5/5
(Keskiarvo asiakasarvioista)

Kielitaito: suomi, englanti


Puhelinnumero: +358 41 528 5023

WhatsApp

Sähköpostiosoite: susanna.manninen@spkoti.fi

20-vuotisjuhlavuosi kiinteistönvälityksessä

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja vuosi 2023 on 20-vuotisjuhlavuoteni kiinteistönvälitysalalla. Autan sinua tekemään asunnon myyntiin tai ostoon liittyviä päätöksiä, kun olet tekemässä todennäköisesti elämäsi taloudellisesti merkittävintä päätöstä. 

Olen luotettava ja periksiantamaton neuvottelija joka pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaimpaan lopputulokseen. Pidän siitä, että asiat tehdään positiivisen tehokkaasti ja laadukkaasti jo tänään. Ei vasta huomenna. Minulle on kunnia-asia hoitaa asiakkaitteni asuntoasiat kuntoon niin, että heillä on koko myyntiprosessin ajan turvallinen ja luottavainen olo. Olen urani aikana hoitanut monenlaisten kiinteistöjen ja huoneistojen kaupat menestyksellä maaliin aina perinnetiloista pieniin siirtolapuutarhamökkeihin ja keskusta yksiöihin. 

Asunnon oikea hinnoittelu, laadukas markkinointi ja kiinteistönvälittäjän aktiivisuus ovat avainasemassa parhaan markkinahinnan ja lyhyen myyntiajan saavuttamiseksi.  Ammattivalokuvaaja kuvaa kotisi tuoden esiin sen parhaat puolet ja pohjakuva editoitaan. Tarvittaessa voimme stailata asuntosi myyntikuntoon joko pienimuotoisesti tai täysin kalustaen. Käytössämme on sähköiset sopimuslomakkeet ja myös DIAS- kauppa hoituu kauttamme. Kohdennettu somemarkkinointi tukee myyntiä ja laaja verkostoni valjastetaan ostajan löytymiseksi.

Ota yhteyttä, kun haluat ystävällisen ja määrätietoisen kiinteistönvälittäjän hoitamaan asuntosi myyntiä! Maksuttoman kotikäynnin aikana teen sinulle asuntosi erityisominaisuudet huomioivan välitystarjouksen ja myyntisuunnitelman. Tavoitteeni on, että myös sinusta tulee suosittelijani.

Miksi valita minut

Voit luottaa 100 % ammattitaitooni ja työni laatuun
Asiakasläheistä ja tavoitteellista asuntokauppaa
Huippuhyvät myyntikuvat ja laadukas markkinointi on itsestäänselvyys
Laaja Tampereen ja ympäristökuntien tuntemus hyödyksesi

Kohteeni

Ole minuun yhteydessä!

Autan sinua mielelläni kaikissa asuntoasioissa. Jätä yhteystietosi niin palaan asiaan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.