Siirry sisältöön
Sp-Koti Valoa

Länsi-Uudellamaalla tapahtuu: Me olemme nyt Sp-Koti Valoa!


Julkaistu:

Mennyt kevät on ollut muutosten aikaa läntisellä Uudellamaalla toimivalle Sp-Kodille – ensin laajensimme toimialuetta ja sen jälkeen julkistimme uuden nimemme! Nyt alueella toimiva välitysliike palvelee asiakkaita myös Espoon, Kauniaisten, Vantaan sekä kolmen muun länsiuusimaalaisen kunnan alueella ja tunnetaan nimellä Sp-Koti Valoa.

Uusi nimi lisää tunnettuutta ja luotettavuutta

Uusi nimemme Sp-Koti Valoa tekee meistä helpommin tunnistettavan toimijan – nyt kaikista läntisen Uudenmaan alueen Sp-Kodeistamme voi käyttää yhtä ja samaa nimeä. Nimimuutos tuo niin sisäisesti kuin asiakkaillemmekin selkeyttä ja lisää tunnettuuttamme alueen luotettavana välitysliikkeenä. 

Haluamme tuoda uudessa nimessämme esiin loistavan palvelukokemuksen – niinpä nimi Sp-Koti Valoa syntyi kodin myynnin peruspaketti Hehkun ja kokonaisvaltaisen palvelupakettimme Loisteen johdattelemana kuvastamaan palveluasennettamme ja ammattitaitoamme välittäjinä. 

Sp-Koti Valoa välittää nyt myös Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla

Laajensimme toimialuetta yhdessä Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kanssa, ja toimme monipuoliset asumistalouden palvelumme yhä useamman asiakkaan saataville keväällä 2024. Yhteinen laajentuminen samoille toimialueille Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kanssa takaa asiakkaiden asuntohaaveiden toteutumisen saumattomasti sekä kokonaistilanteen huomioon ottaen.

Tuomme uuden toimialueen palvelutarjontaan naapurikunnista kertynyttä vankkaa kokemusta sekä monipuolista osaamista asiakkaiden kokonaisvaltaisesta ja yksilöllisestä palvelusta. Vanhojen tuttujen palvelualueidemme lisäksi välittäjämme huolehtivat asumisen kokonaisuuksista nyt myös Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä Inkoossa, Hangossa ja Raaseporissa. Espoosta löydät meidät samojen kattojen alta Otaniemestä loistavien kulkuyhteyksien varrelta Technopolis Innopoli 2:n toimitiloista. 

Kasvatamme joukkuettamme – hae välittäjäksi!

Uudistukset luovat myös tarpeen uusille ammattitaitoisille välittäjille! Etsimme nyt kokeneita välitysalan ammattilaisia kasvamaan kanssamme ja täydentämään loisteliasta tiimiämme osaamisellaan. 
 
Tarjoamme sinulle luotettavan ja paikallisesti tunnetun välitysliikkeen sekä Sp-Koti-ketjun tuen, työarkeen selkeyttä ja rutiineja tuovat myynnin tukipalvelut sekä vahvan verkoston täynnä välitys- ja rahoitusalan ammattilaisia.  

Jos olet urapolkuusi etenemismahdollisuuksia etsivä ammattitaitoinen välittäjä, ja haluat toteuttaa kanssamme asuntohaaveita Espoossa ja Länsi-Uudellamaalla, lähetä hakemuksesi(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) tai soita Sp-Koti Valoan toimitusjohtajalle Janne Vermasheinälle ja kysy lisää avoimista paikoista! 

Toimipisteen artikkelit


Muita julkaisuja samalta kirjoittajalta