Siirry sisältöön

Perälänjärventie 8B

Kirkkonummi, Veikkola

omakotitalo 2000 , 4-5h+k+kph+khh+vsto+at/ak/vsto+rantasauna+kanala

Rakennettu
2000
Pinta-ala
140 m²
Velaton hinta
750 000 €

Kohteen kuvaus

VALLOITTAVAN KAUNIS JA LAADUKKAASTI SANEERATTU JÄRVENRANTAKIINTEISTÖ VEIKKOLASSA!! Tämä ihastuttava kiinteistökokonaisuus on kuin jokin hienosti kudottu tarina. Tarina alkaa sisääntulon yhteydessä olevan luonnontilaisen etupiha-alueen sekä hieman tylsän näköisen autotallirakennuksen ja asuinrakennuksen takaosan ihmettelyllä. Mutta kun saavut asuinrakennuksen nurkan ohi, niin todellinen tarina kaikkine nyansseineen ryhtyy kuljettamaan Sinua kuin hyvä romaani. Upea järvimaisema aukeaa yli vehreän pihamaan sivuten vanhan ajan rantasaunaa! Kunnostettu ranta-alue terasseineen, hiekkarantoineen ja laitureineen vievät Sinut lopullisesti mukanaan. Kun ryhdyt vihdoin tarkemmin tutkimaan kokonaisuutta, niin voit todeta miten korkeatasoisesti kiinteistöä on korjattu, huollettu ja arvokkaasti entisöity. Päätalo on viimeksi saneerattu perusteellisesti vuosien 2022-2023 aikana, jonka yhteydessä uusittiin lattiat, seinät ja koko lämmitys- ja energiajärjestelmä nykyaikaisen energiatehokkaaksi sekä asumismukavuutta korostavaksi. Talo sisältää myös paljon nykyaikaiset vaatimukset täyttäviä laitteistoja ja apuvälineitä, kuten valokuitu ja korkealaatuiset keittiökoneet vain muutamia mainitakseni. Erityisesti olohuoneen suurista ikkunoista tulviva valo ja järvimaisema sekä L-muotoisen talon suojassa oleva pihaterassi hivelevät silmää! Vuonna 1935 rakennettu ja pieteetillä vuonna 2021 saneerattu rantasauna on oma merkittävä lukunsa tarinan sisällä. Kierrätysmateriaaleilla ja 1800-luvun hirsien avulla kunnostettu saunan sisustus on saunojan unelma. Nykytekniikka on taitavasti valjastettu auttamaan hienon saunanautinnon kokemista. Unohtamatta kuitenkaan arvokasta alkuperäisyyttä rakennuksen alkuajoilta. Upea saunarakennuksen ja ranta-alueen terassikokonaisuus rakennettiin kokonaan uusiksi vuonna 2023. Projekti on myös televisiosta tuttu. Terassialueelta löytyy mm. osin lasitettu yläosa sähköistetyllä markiisilla, grillausalue sekä pieni hiekkarantakin. Uusi laituri on ympärivuotinen, mikä on monelle tärkeä yksityiskohta. Kiinteistökokonaisuuden muut rakennukset ovat hauska, pieni ympärivuotinen kanala, autotalli/varastorakennus ja ulkovarasto. Autotallirakennuksen yhteydessä on autonlatausmahdollisuus. Sisääntuloväylä ja takapiha ovat kauttaaltaan asvaltoidut. Sisääntuloväylän vieressä on paljonkin luonnontilassa olevaa etupihaa erilaiseen harrastustoimintaan. Jos etsit ainutlaatuista kotia, niin tutustu kuviin ja videoon. Esittely sunnuntaina 16.06.2024 klo 14:15-15:45. Tervetuloa! Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja. Myyntiä hoitaa Matti Soini, 0500 443 449, matti.soini@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20331094
Sijainti
Perälänjärventie 8B, 02880 Kirkkonummi
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
4-5h+k+kph+khh+vsto+at/ak/vsto+rantasauna+kanala
Huoneita
5 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Muiden tilojen pinta-ala
77.5 m²
Kokonaispinta-ala
217.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen pinta-ala noin 140 m2, Kirkkonummen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 167 kerrosm2, saunarakennus noin 40 m2 ja autotalli/varasto/autokatos 37,5 m2, josta varaston 16,5 m2 pinta-ala rasittaa rakennusoikeutta. Kaikki pinta-alat tarkistusmittaamattomia ja ne voivat olla ilmoitettuja pienempiä tai suurempia.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
1944
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
750 000,00 €
Velaton hinta
750 000,00 €
Neliöhinta
5 357,14 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero
819,32 €
Lisätietoja maksuista
Sähkönkulutus on arvio. Kiinteistöä on käytetty vain vain noin puoli vuotta lämmitystapamuutoksen jälkeen. Sähkönkulutus riippuu kunkin perhekunnan koosta ja kulutustottumuksista.

Asunnon lisätiedot

Lisätietoja
valokuitu
Asuntoon kuuluu
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, rannan edessä vesijättöä, antenni
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu, hälytys- /valvontajärjestelmä, markiisi
Energialuokka
A2018
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
ilmavesilämpöpumppu, aurinkolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
2 x ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto
koneellinen poisto, muu
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Tehdyt remontit
2024 lisätty 8 kpl aurinkokennoa, yhteensä 28 kpl sekä toinen invertteri 2023 uusittu käyttövesiputkisto, paitsi wc 2022-2024 laaja peruskorjaus asuinrakennukseen sekä televisiosta tuttu mittava laajennustyö rantasaunan terassille. Pyydä näistä korjaustöistä tarkempi selvitys välittäjältä. 2022 Aurinkopaneelit 20 kpl 4,5 kW verkkoonkytketty aurinkosähköjärjestelmä, SunGrow 5 kW invertteri. 2021 Rantasauna entisöity perinteisillä rakennusmetodeilla. Sähkökeskus uusi: lisätty sulakkeiden kokoa ja liittymätyyppi muutettu, 35 amp. Pääsulakkeet siirretty taloon sisään. 2020 Vesikatto vaihdettu, Ruukin Silence konesaumattu peltikate. Asennettu Ilmakas-yhtiön ilmanvaihtojärjestelmä. WC, khh ja saunan poistoilmakone vaihdettu, Rannan puolella tehty suuri pihamuokkaus. Vanhaa maa-ainesta viety n. 50 cm pois ja tilalle multa ja siirtonurmi ja laitettu pihavalot. Rantaan, sekä veteen n. 10m matkalle, laitettu suodatinkangas ja tuotu hiekkakuorma. 2019-2020 Pihatie uusittu ja asfaltti laitettu, sadevesikaivot autotallin edustalle. 2019 Alapohjatuuletin vaihdettu uuteen. 2007 Ikkunat uusittu. 2010 Ulkoverhous uusittu. 2007 Vesijohdot ja viemärit uusittu.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Ruukin Silence konesaumattu peltikate
Olohuoneen kuvaus
Lattia vinyylilankku, seinät maalattu. Olohuoneessa takkamahdollisuus.
Keittiön kuvaus
Festivo-kylmiö,viinikaappi, erillisuuni (pyrolyysiominaisuus), keraaminen liesi, liesituuletin (oma hormi), astiapesukone (painepesuriohjelma kattiloille), aamiaiskaappi, muu kaapisto. Lattia vinyylilankku, keittiön välitila laattaa
Makuuhuoneen kuvaus
Lattia vinyylilankku, seinät maalattu/tapetti
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, wc-istuin. Seinat ja lattiat laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin (silppuri), kauttaaltaan laatoitettu
WC:n määrä
1
Saunan kuvaus
Rantasauna entisöity vuonna 2021. Entisöinnin yhteydessä käytetty kierrätystavaraa sekä 1800-luvun hirsitalon hirtä pukuhuoneeseen. Nykyaikainen lattialämmitys sovellusratkaisulla ja saunatuvassa ilmalämpöpumppu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä ja talotekniikka. Myös ulko-ovi. Lattia laattaa, seinät maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Autokatoksen yhteydessä n. 16,5 m2
Muiden säilytystilojen kuvaus
ulkovarasto
Muut tilat
Lattia vinyylilankku, seinät maalattu

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
2192 m²
Tontin tehokkuusluku
0.1
Rakennukset
saunarakennus, autotalli, autokatos
Tontin rakennusoikeus
Käyttämättä noin 35,7m2
Tontin rakennusoikeusala
219 m²
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Kiinteistötunnus
257-488-1-31
Kiinteistön nimi
Törmälä
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Kaunis lännen ja rannan suuntaan aukeava loiva rinnetontti.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Lisätiedot Kirkkonummen kunta

Lisätietoa muista rakennuksista
Kanala
Ranta
oma ranta
Rannan tyyppi: Järvi
Perälänjärvi

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Veikkolan keskustassa kattavat ruokakaupat n. 2,5 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki aivan kiinteistön tuntumassa, autolla pääsee nopeasti; Veikkolan rampista Kehä II:n ramppiin n. 10 min kesärajoituksilla.
Koulut
Vuorenmäen koulu ja Veikkolan koulu n. 2km
Päiväkoti
Veikkolassa

Lisätietolinkit

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita