Siirry sisältöön

Keihäsrinne 15

Espoo, Kilo

paritalo 1985 , Oh, 3 mh, askarteluhuone k, s, terassi ja piha, autokatos. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s

Rakennettu
1985
Pinta-ala
94 m²
Velaton hinta
379 000 €

Kohteen kuvaus

Tyylillä remontoitu koti. Tässä kodissa on isommallekin perheelle riittävästi tilaa tai jos tarvetta on etätyöhuoneille. Kodin alakerrassa on tilava olohuone ja siitä avautuva keittiö. Olohuoneesta on käynti myös julkisivuremontin yhteydessä rakennetulle lasitetulle terassille. Lisäksi on kodin hoitotilat, wc ja yksi huone. Yläkerrassa on kylpyhuone ja saunatilat, joista käynti parvekkeelle ja kolme makuuhuonetta, joista toisessa on parvi antamassa lisää tilaa. Kodin piha länteen ilta-aurinkoon ja on sopivan kokoinen pihaleikeille tai jos haluaa vaikka tehdä itselleen upean terassimaailman. Lähin kauppa ja juna-asema ovat kävelymatkan päässä. Kilon pientaloalue on aivan Leppävaaran kupeessa ja sen palvelut helposti tavoitettavissa. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittely.

Perustiedot

Kohdenumero
20420107
Sijainti
Keihäsrinne 15, 02610 Espoo
Tyyppi
paritalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
Oh, 3 mh, askarteluhuone k, s, terassi ja piha, autokatos. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s
Huoneita
5 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
94 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoa D on laajennettu 90-luvulla ja taloyhtiön rakennusoikeutta on käytetty siihen. Silloin on huoneiston tiloja on laajennettu siirtämällä portaikkoa niin, että alakerran huone ja kylpyhuoneen viereinen huone on saatu hyötykäyttöön. Muutoksessa syntyneen huoneen ikkunapinta-ala verrattuna lattiapinta-alaan ei täytä asuinhuoneen määritelmää. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
Kaupanteossa

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
296 560,83 €
Velkaosuus
82 439,17 €
Velaton hinta
379 000,00 €
Neliöhinta
4 031,91 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
315,76 €/kk
Rahoitusvastike
507,01 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
822,77 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
kts. Yhtiöjärjestys: huoneiston D omistaja suorittaa vastikkeensa 5 % korotettuna. Vastikkeiden ero johtuu siitä, että asuntoon D on tehty laajennus, jossa on käytetty taloyhtiön jäljellä oleva rakennusoikeus. Korotetulla osuudella kompensoidaan osakkeiden lukumäärä vastaamaan neliöitä.

Muut maksut

Vesimaksutyyppi
sisältyy vastikkeeseen
Lisätietoja maksuista
Sähkönkulutuksesta ei ole antaa tarkkaa tietoa. Vuonna 2022 on huoneistossa pidetty vain peruslämmöt päällä, mutta remontin aikana kulutus on ollut suurempaa. Omistajien arvio lämmitykselle on n. 12 000 kWh/ vuosi. Yhtiökokouksen päätökset 2023: Yhtiökokous myönsi yhtiön hallitukselle valtuutuksen, yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, periä ylimääräinen yhtiövastike (=yhden kuukauden yhtiövastike) enintään kerran aikavälillä 1.7.2023-31.3.2024. hallitus esittää ja esitys hyväksyttiin, että aikavälillä 1.7.2023-30.6.2024 peritään liitteessä 4 eritellyt rahoitusvastikkeet. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
pohjoinen
Asuntoon kuuluu
parveke, oma sauna, antenni
Lisätietoja 2
pihavarusteet
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Energialuokka
E2018
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
takka
Näkymät
Kylpyhuoneesta mentävälle parvekkeelle näkymät ovat pohjoiseen yhtiön pihalle. Näkymät olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta ovat terassille ja pihalle länteen.
Tehdyt remontit
Kylpyhuone (2018 keväällä valmistunut). Ei ole ollut vesivahinkoa – perusparannus. Julkisivuremontin yhteydessä huonot eristykset vesiputkissa - mennyt rikki 2021-2022 talvella, vakuutus korjannut. Ilmalämpöpumppu 2021 1997 taloyhtiön rakennusoikeutta on käytetty huoneiston D muutoksiin. Eteisen takana oleva huone ja yläkerrassa kylpyhuoneen viereinen huone on otettu käyttöön ja rappusia siirretty. (Tontilla käydessä laajennus on helppo huomata, kun käy katsomassa B asunnon kulmaa jossa on pieni pyöräkatos. Tämä kulma on se joka D asunnossa on rakennettu asuinkäyttöön.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu
Kattotyyppi
Harja/pulpetti
Kattomateriaali
Pelti
Olohuoneen kuvaus
Lattia lauta kunnostettu ja maalattu 5/2024, seinät maalattu. Olohuoneessa takka ja käynti viihtyisään viherhuoneeseen.
Keittiön kuvaus
Remontoitu 5/2024 Keittiö: Ikea, induktioliesi, kiertoilma uuni, laminaattitasot, välitila laatta, damixa hana Lattia lautalattia Seinät maalattu
Makuuhuoneen kuvaus
Makuuhuoneiden seinät maalattu ja laminaattilattia asennettu 5/2024
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia laatoitettu, seinät kaakelia Suihku, kaapistot ja wc. Hana vaihdettu (damixa), Kylpyhuone uusittu arviolta 2018 keväällä vuosia sitten myyjän toimesta. Hyväkuntoinen. Lattian kaato on heikohko. Vedenohjausta parannettu.
WC-tilojen kuvaus
WC-alakerta: hana uusittu (damixa) , peilikaappi uusittu ja wc istuin vaihdettu Erillisessä wc:ssä on pesukoneliitäntä.
WC:n lattia
laatta
WC:n seinät
maalattu
Saunan kuvaus
saunan lauteet käsitelty supisauna vahalla.
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Ensimmäisen talon alakerrassa on yhtiön varasto ja siellä huoneistolle kuuluva varasto.
Muut tilat
Alakerran askarteluhuoneen lattia lautalattia, seinät maalattu. Ilmalämpöpumpun sähkötulo tässä huoneessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takka. HUOM! takkaa on käytetty viimeksi vuonna 2020, ja sitä on käytetty silloin aktiivisesti. Takkaa ei ole käytetty ainakaan vuoden 2021 jälkeen. Nuohouksesta on aikaa yli 5 vuotta.

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Espoon kaupunki / https://kartat.espoo.fi/ims Lähialueella ei ole vireillä merkittäviä kaavamuutoksia.
Pihan kuvaus
Piha-alue on sopivan kokoinen ja siitä saa kivan pienellä laitolla. Kaikki pihalla olevat tavarat kuuluvat kauppaan kuten leikkimökki, komposti jne. Ostajan tulee tutustua pihan rajoihin.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Auringonkilo II Bostads Ab
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen puheenjohtaja Kim Matula sähköposti kim.matula@hotmail.com Kirjanpitotoimisto TALOTILI OY Talotilin toimipiste: Osoite Lumijoentie 1, 90400 Oulu PRH:n järjestelmästä ei voi jättää isännöitsijää nimeämättä. Taloyhtiö ostaa isännöinnin tarvittaessa Talotili Oy.ltä (sama kuin kirjanpito).
Huolto
asukkaat
Taloyhtiön autopaikkojen määrä
8
Tehdyt remontit
2005 Suoritettu Katteen vaihto 2006 Suoritettu Talojen maalaus 2010 Suoritettu Salaojitus 2010 Suoritettu Yläkerran avattavat ikkunat vaihtotyö 2021: Julkisivu- ja alapohjaremontti erillisen suunnitelman mukaan, sis. tiiveyskorjauksen (Kiwa Inspecta) - Etupihan pintavesien ohjauksen parantaminen erillisen suunnitelman mukaan (Kiwa Inspecta) kts. liite korjaustyöselostus 2022: - Autokatoksen huoltomaalaus - Postilaatikoiden uusiminen - Lämminvesivaraajien uusiminen (1-2 kpl) - Etupihan kukkaistutukset (toteutettu osittain) 2023 - Syksyn aikana uusittiin katoille lumiesteitä mutta muita suurempia mullistuksia ei ole tapahtunut.
Tulevat remontit
Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) Päivitetty 22.4.2023, hyväksytty 13.5.2023 2023 - Lämminvesivaraajan uusiminen (1 kpl) - Piha-aitojen uusinta (osittain) 2024 - Lämminvesivaraajien uusiminen (1-2 kpl) - Piha-aitojen uusinta (osittain) 2025 - Lukituksen uusiminen - Piha-aitojen uusinta (osittain) - Käyttövesiputkien kuntokartoitus 2026 - Salaojaputkien kuvaus ja huuhtelu 2027 - Ei suunniteltuja korjauksia
Remonteista päätetty
Kyllä
Taloyhtiössä muuta
Taloyhtiössä on kellarivarasto, autokatospaikat kaikille ja pari vierasautopaikkaa. Rakennuksien rakenteet: Rakennuksen runkotyyppi: Paikallarakennettu Alapohjarakenteet: Tuulettuvia puurakenteisia alapohjia. A-huoneistossa betonirakenteinen kellari. Sokkelirakenteet: Betoni, puurimoitus, kuitusementtilevyt Ulkoseinärakenteet: Puurunkoisia, mineraalivillalla lämmöneristettyjä paneeliverhoiltuja seinärakenteita Vesikattorakenteet: Harjakattoisia, profiilipeltikate Ilmanvaihto: Koneellinen poistoilmanvaihto, suodattimella varustetut tuloilmaventtiilit

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
K-market Kilo 800m, Leppävaaran ja Kauniaisen palvelut kotimatkan varrella
Lisätietoa palveluista
Peruspalvelut kävelymatkan päässä
Liikenneyhteydet
Kilon juna-asema 850m, bussit: lähin 950m
Koulut
Kilonpuiston koulu 850m, muita kouluja parin kilometrin säteellä.
Päiväkoti
Useita alueella n. 1km

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita