Siirry sisältöön

Kukinto 18

Janakkala, Harviala

omakotitalo 2009 , 5h,k,khh,s,2xerill.wc,tek.tila, 2x autokatos, lämmin varasto (18,5m2).

Rakennettu
2009
Pinta-ala
139.5 m²
Velaton hinta
318 000 €

Kohteen kuvaus

Etsitkö omaa kotia rauhalliselta asuinalueelta, läheltä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä? Lapsiperheiden suosimalla asuinalueella Janakkalan Harvialassa on nyt tarjolla mainio omakotitalo, omalla tontilla. Harvialan asuinalueella asuu paljon lapsiperheitä, koska paikka on luonnonläheinen ja turvallinen. Turvallinen koulumatka Harvialan kouluun taittuu helposti, joko kävellen tai pyöräillen. Tässä 2008 rakennetussa (valmistumisvuosi 2009) talossa on ekologinen maalämpö, joten siinä on myös varsin kohtuulliset asumiskustannukset. Veden ja sähkökulutusta on seurattu omistajan kirjanpidolla jo vuosikymmen ajan. Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja talon energiatehokkuus on hyvää luokkaa. Sähkönkulutus on nykyisellä omistajalla ollut vain n. 8 500 kWh/vuosi. Varaava vuolukivitakka on sijoitettu keskeiselle paikalle rakennusta, antamaan lämpöä ja tunnelmaa. Talossa on aivan loistava ja hyvin toimiva pohjaratkaisu. Talo ja varsinkin avara olohuonetila antaa sisustajalle monia mahdollisuuksia. Rakennuksen sisätilojen vapaa huonekorkeus on n. 2,8 m, joka tuo asuntoon mukavasti tilan tuntua ja avaruutta. Kesän grillaamiset ja perheen yhteiset hetket onnistuvat myös osaksi katetulla ulkoterassilla, jonne Hiidenjokikin myös hieman pilkottaa. Talon tunnelmallinen Sun-sauna, antaa maittavat löylyt puulämmitteisellä kiukaalla. Toki sähkövaraus on kiukaalle valmiiksi laitettu. Talossa on myös hyvä kodinhoitotila ja kaksi erillistä tilavaa wc:tä, sekä iso oleskelutila ja toimiva keittiöratkaisu, sekä tilava ruokailutila, jotka antavat kotiin enemmän käyttömukavuutta ja auttavat sinua myös arkielämän askareissa. Ulkoalueilla on myös runsaasti tilaa peleihin ja leikkeihin, tai vaikka hyötykasvien viljelyyn, jos niin haluat. Pihassa on nurmikenttää, hyvin suojaavia istutuksia, puita ja pensaita. Piha-aluetta reunustaa suojainen aronia-aita. Tontilta löytyy myös kahden auton katos, sekä lämmin varasto ja leikkimökki. Kunnan ylläpitämä uimapaikka sijaitsee n. 300 m etäisyydellä Hiidenjoen varrella. Kesähelteellä veteen on mukava pulahtaa työn ja leikin lomassa. Vaativaan veneilyyn ja kalastamista harrastavalle on täällä myös hyvät mahdollisuudet. Hiidenjoki kuuluu Vanajaveden reittivesistöön ja sitä kautta on mahdollista päästä veneellä, vaikka Tampereelle saakka. Pienempää soutelua varten vuokravenevalkamassa odottava soutuvene airoineen kuuluu myös mukaan kauppaan. Osa tämän ilmoituksen valokuvista on mallistailattu virtuaalisesti, jotta sinun on helpompi nähdä talon antamat monet mahdollisuudet omalle kodille ja sen sisustamiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun kannattaa ehdottomasti tutustua taloon myös paikan päällä. Talo on sinulle heti vapaa kaupallisten toimien jälkeen. Ehkä sinun oman kotisi etsintä voi nyt päättyä tänne. Kohdetta sinulle välittää ja esittelee SP-koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20546264
Sijainti
Kukinto 18, 13330 Harviala
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
5h,k,khh,s,2xerill.wc,tek.tila, 2x autokatos, lämmin varasto (18,5m2).
Huoneita
5 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
139.5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
22 m²
Kokonaispinta-ala
161.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu pinta-ala on rakennuslupapiirustuksen mukainen. Edellä mainittu pinta-ala saattaa kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
318 000,00 €
Velaton hinta
318 000,00 €
Neliöhinta
2 279,57 €/m²

Muut maksut

Lisätietoja maksuista
Nykyisellä omistajalla olleet kustannukset (4 henkilön talous): - Lämmityskulut n. 8500Kwh/vuosi. - Kiinteistövero n. 570€/vuosi. - Kaapelit-tv n. 100 €. - Vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen mukaan (Janakkalan vesi). - Jätehuolto (Kiertokapula Oy:n hinnaston mukaan).

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Omakotitalo.
Lisätietoja
valokuitu, laajakaista
Asuntoon kuuluu
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energialuokka
B2018
Energialuokan lisätiedot
Energiatodistus voimassa 22.7.2034 saakka.
Yleiskunto
hyvä
Lisätietoa kunnosta
Siistikuntoinen talo.
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö
Lämmitysjärjestelmän lisätiedot
Hyvä.
Tulisija
takka
Ilmanvaihto
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
Kaapeli-tv (Telia)
Tehdyt remontit
- Julkisivun huoltomaalaus (talon päädyt maalattu kahteen kertaan) 2017. - Saunan kiuas vaihdettu 2020. - Ilmanvaihdon hormien nuohous ja säätö 2020. - Ilmanvaihtokoneen puhdistus, sekä ilmamäärämittaus 2023 - Savuhormit nuohottu 03/2024. - Talon kaikki silokonisaumat uusittu 2024. - IV- kanavien lämmöneristystä lisätty yläpohjaan 2024. - Sammaleenpoistoaina laitettu tiilikatolle syksyllä 2024. Rakennuksen kunnossapidosta ja huollosta on lähes täydellinen huoltokirja.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Huoneiden sisäkorkeus 2,8 m. Uimaranta ja venevalkama n. 300 m. Valkamassa oleva soutuvene kuuluu kauppaa. Harvialan Kölikerho vuokraa veneenpitopaikan 45€/vuosi.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu
Rakennusmateriaali: Teri-talon malli.
Seinämateriaalit
Pääosin maalattu tai tapetoitu, pesu- ja wc-tiloissa laatta, saunassa paneeli.
Lattiamateriaalit
Pääosin laminaattia, kosteat tilat, sauna, wc:t, keittiö, sekä ruokailutilan lattiat laattaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalit
Makuuhuoneissa MDF-paneelia. Olohuoneessa, saunassa ja pesutiloissa ym. tiloissa puupaneeli.
Olohuoneen kuvaus
Valtava oleskelutila, josta on moneksi. Tilassa on monia sisustamisen mahdollisuuksia ja tila on varmasti monen sisustajan makuun sopiva. Tilassa varaava vuolukivitakka ja käynti suoraan talon isolle terassille. Olohuoneen seinät maalattu tai tapetoitu, yksi seinä on rapattu ns. tehosteseinä. Lattiapintana on laminaatti. Kiinteät valaisimet. Kiinteitä kaiuttimia 2 kpl. Käynti terassille.
Keittiön kuvaus
Tilava ja toimiva keittiö, jossa paljon kaappi- ja laskutilaa. Osittain kiinteäksi asennettu saareke. Saarekkeessa työtaso massiivipuuta, muualla työtasot ovat laminaattia. Keittiössä integroidut kodinkoneet. Astianpesukone asennettu korotettuna kalusteisiin. Kaappien välitila on laatoitettu. Keittiön yhteydessä on avara ruokailutila isommallekin perheelle. Keittiön ja ruokailutilan lattiapinnat ovat laattaa ja seinät pääosin tapetoitu. Keittiön varustus: täyskorkea jääkaappi ja pakastinkaappi, erillinen induktioliesitaso, erillisuuni ja mikroaaltouuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone ja kiinteät valaisimet.
Makuuhuoneen kuvaus
Talossa on kolme makuuhuonetta, sekä työhuonetila, jota voit myös käyttää makuuhuoneena tai vierasvarana. Yhdessä makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja muissa kiinteät vaatekaapit. Makuuhuoneiden lattiassa on laminaatti ja niiden seinät on tapetoitu tai maalattu.
Makuuhuoneiden määrä
4
Kylpyhuoneen kuvaus
Kokonaan laatoitettu ikkunallinen iso pesutila kahdella suihkulla ja kiinteillä valokuituvaloilla sekä led-valoilla.
WC-tilojen kuvaus
Talossa kaksi erillistä, kalustettua wc-tilaa. Tilojen lattiat laatoitettu ja seinät kaakelia (toisen wc:n seinässä puolilaatta). Tiloissa näyttävät valopeilit ja toisessa wc:ssä myös ikkuna. Varustus: wc-istuin, bidee-suihku, lattiakaivo, käsienpesuallas ja allaskaappi, työtaso.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen, tilava, ikkunallinen sauna (Sun-sauna). Saunassa puulämmitteinen kiuas ja varaus myös sähkökiukaalle. Saunan seinät ovat Tervaleppäpaneeli ja kiukaan tausta on somistettu kivellä.
Saunan lattia
laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Ikkunallinen kodinhoitotila, jossa hyvin kaappi- ja työtasotilaa. Tilassa pesuallas ja lattiakaivo, sekä kalusteissa valmis tila pyykinpesukoneelle (pesukoneliitäntä) ja kuivausrummulle. Tilan seinä maalattu hirsipaneeli ja lattia laatoitettu. Tilasta käynti suoraan ulos.
Säilytystilojen kuvaus
Hyvät. Varasto (lämmin), puutarhavaja (pelti), hyvät kaappitilat ja komerot, vaatehuone, läpitalon oleva käyttöullakkotila (mahdollisuus).
Muut tilat
Tilava sisääntuloeteinen, jossa peiliovellinen kaapisto. Tilan lattia on laatoitettu ja seinäpinnat maalattu. Talossa lisäksi iso terassitila josta osa on katettu. Koko talon mittainen käyttöullakkotila, joka mahdollista rakentaa vaikka säilytystilaksi. Käyttöullakolle on käynti eteisestä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takkasarja, leikkimökki, talossa olevat verhot ja verhotangot, kiinteät valaisimet, naulakko (eteinen), lvv tulee maalämmön kautta, keskuspölynimuri, kiinteät kaapit, pihan istutukset. Soutuvene (lasikuitua) ja airot (venepaikkavuokra 45€/vuosi).

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1700 m²
Rakennukset
autokatos, varasto
Tontin rakennusoikeus
www.janakkala.fi Rakennuslupapiirustuksien mukaan rakennusoikeudesta käytetty n. 236 m2. Rakennusoikeutta siis jäljellä n. 64 m2.
Tontin rakennusoikeusala
300 m²
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Kiinteistötunnus
165-440-2-73
Kiinteistön nimi
Kukinto 18
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Tilava tontti, jossa nurmikenttää myös puita, pensaita ja istutuksia. Tontti rajoittuu lounaisosaltaan kapeaan puistoalueeseen ja sähkölinjaan. Tämä tarjoaa sinulle avarat ja valoisat näköalat, jonka maisemassa Hiidenjokikin pilkottaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin kaavoitustiedot

Janakkalan kunta (www.janakkala.fi).

Lisätietoa muista rakennuksista
Kahden auton katos ja lämmin varasto (18,5 m2) , rv. 2010. Puutarhavarasto (pelti).
Ranta
ei rantaa
Pihan kuvaus
Hedelmäpuita, pensaita, havupuita, marja-aronia-aita ym. Hoidettua pihaa, joka sopii hyvin lapsiperheelle.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Turengin palvelut n. 6,5 km. K-market ja Sale kauppa Käikälä (n. 4,5 km). Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Turengin terveysaseman (n. 6 km)
Koulut
Harvialan ala-aste n. 2 km kävellen (turvallinen reitti).
Päiväkoti
Harvialan ala-asteen yhteydessä n. 2 km.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita