Siirry sisältöön

Jaspiskuja 5

Vantaa, Kivistö

kerrostalo 2016 , 2h+k+s+vh+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+kt+s)

Rakennettu
2016
Pinta-ala
56.5 m²
Velaton hinta
219 000 €

Kohteen kuvaus

Kaupoilla vapautuva hyvin pidetty, valoisa ja avara kaksio omalla saunalla. Avokeittiö-olohuone yhdistelmä, lasitettu parveke, tilava makuuhuone ja sen yhteydessä oleva vaatehuone tekevät tästä käytännöllisen ja päivittäistä arkea tukevan kokonaisuuden. Isoon kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesutorni. Kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa sähköauton latausvalmiudella oleva autohallipaikka Ruusuparkin autohallista hintaan 14.000 euroa. Sijainti on keskeisellä paikalla Kivistön ytimessä, joten kaikki palvelut sekä kehäradan juna-asema on parin minuutin kävelymatkan päässä. Alueen arvoa tulee entisestään nostamaan juuri valmistunut kauppakeskus Kivis, jossa on päivittäistavarakauppojen lisäksi myös runsain mitoin ravintoloita ja erikoisliikkeitä sekä terveyskeskus. Lähellä asemaa on apteekki, postipalvelut hoituu R-kioskissa ja postipakettiautomaatti on Kivistön aseman vieressä. Aurinkokiven koulu on n. 500 metrin päässä. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja taloyhtiö on valmistunut vuonna 2016, joten rakentajan 10-vuotistakuu on vielä voimassa. Yhtiö on vuokratontilla, mutta tämän huoneiston osalta tonttiosuus on kuitenkin jo lunastettu omaksi. Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä ja tulevien vuosien kunnossapitotarpeet liittyvät pääosin normaaliin ylläpitoon ja määräaikaistarkistuksiin. Tässä kodissa ei ole turhia hukkaneliöitä. Toimi siis saman tien ja ota yhteyttä, niin mennään tutustumaan tähän ihastuttavaan kokonaisuuteen! Myynti ja esittelyt: Timo Keinänen, LKV, p. 045 139 7337, timo.keinanen@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20627196
Sijainti
Jaspiskuja 5, 01700 Vantaa
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2h+k+s+vh+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+kt+s)
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
56.5 m²
Kokonaispinta-ala
56.5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 56,5 m². Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
3
Asuinkerrosten määrä
6
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
219 000,00 €
Velaton hinta
219 000,00 €
Neliöhinta
3 876,11 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
On

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Hoitovastike
226,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
226,00 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
oma mittari
Autopaikkamaksu
49,50 €/kk
Lisätietoja maksuista
Yhtiövastikkeeseen sisältyy huoneistokohtainen laajakaistayhteys, nopeus 25 Mbit/s. Vesimaksu on ennakko, mikä tasataan vuosittain. Vesitasaus kylmä 4,73 eur/m3, vesitasaus lämmin 10,63 eur/m3. Autopaikkavuokra 80 eur/kk. Saunamaksu 20 eur/kk. Autohallissa on sähköautojen latausmahdollisuus ja lataus- ja lämmityspistorasiat on liitetty eParking järjestelmään. Autojen lämmitys- ja latauskustannukset veloitetaan toteutuneen sähkön kulutuksen mukaan autopaikan omistajalta.

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Yhtiöjärjestyksen 21 §:ssä lunastuslauseke, joka kohdistuu autopaikkojen osakkeisiin nro 24661-25000. Lunastusoikeus on yhtiön osakkeenomistajilla.
Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
lounas
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energialuokka
C2013
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Ilmanvaihto koneellinen LTO
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yk 14.3.2024: Päätettiin valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloustilanteen niin vaatiessa. Taloyhtiössä on voimassa tupakointikieltoa valvovan kunnan viranomaisen hyväksymä lainvoimainen tupakointikielto. Lentomelualue: Lentomeluvyöhyke 3 (LDEN 50-55 dB). Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Bitumikermi
Olohuoneen kuvaus
Parkettilattia, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Parkettilattia, seinät maalattu, välitilassa laatta, työtaso laminaattia. Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone.
Makuuhuoneen kuvaus
Parkettilattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden määrä
1
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattialämmitys, laattalattia, kaakeliseinä. Wc-istuin, bidee, suihku, pesukoneliitäntä (pesutorni mahtuu), pesuallas, peilikaappi.
Saunan kuvaus
Paneliseinä, laattalattia, sähkökiuas
Muut tilat
Eteisessä parkettilattia, seinät maalattu, vaate-/siivouskaappi. Makuuhuoneen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa parkettilattia, seinät maalattu.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1896 m²
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti II Ky
Tontin vuokra
59 923,00 €/vuosi
Tontin vuokra-aika
31.12.2064
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 839 11 Vireillä oleva asemakaavamuutos 233300 Kivistöntähti https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/kiviston-keskusta-laajenee-kivistontahden-alueelle Kivistöntähden asemakaavalla mahdollistetaan Lapinkylän ja Kivistön asemaan tukeutuvia monimuotoisia korttelikoteja noin 1000 asukkaalle sekä kaupallisia palveluja kivijalkaliiketiloihin. Pysäköinti keskitetään pysäköintilaitokseen.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Kvartsikivi
Isännöitsijän yhteystiedot
Averia Isännöinti Oy, Suurlohjankatu 10, 08100 Lohja. Pertti Esaiasson, averia@taloasema.fi, p. 044 7300 400
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Makiko Oy
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Taloyhtiön hallipaikat
34
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
34 erillisillä osakkeilla olevaa autohallipaikkaa.
Tehdyt remontit
2022: Kattotarkastus- ja huolto, Pysäköintilaitos Kiinteistö Oy Ruusuparkin sähköautojen latausjärjestelmä käyttöön 2021: Yleisten tilojen valvontakamerajärjestelmän asennus, parvekelasihuolto 2017–2021 Urakoitsijan 1-vuotistakuutyöt 2017: 1-vuotisennakkotarkastusraportti, salaojakuvaus
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023–2027 Piha: Tavanomaisia kevät- ja syyshoitotoimia, istutusten rajauslautojen uusinta tai poisto Perustukset ja runko: 10-vuotisvastuutarkastus 2025 Julkisivut: Elementtisaumojen tarkistaminen 2025 (10-vuotisvastuutarkastuksena) Parvekkeet: Parvekelasien huoltotarkastus ja -korjaus 2031 Katto: Bitumikaton huoltotarkastus 2025 Huoneistojen märkätilat: Kosteuskartoitus 2025 (10-vuotisvastuutarkastuksena) Yleiset tilat: Porrashuoneiden vuosisiivous, yleisten tilojen ikkunoiden pesu 2023 Lämmitysjärjestelmä: Säätölaitehuollon lämmönjakohuoneen tarkastus ja huolto kaksi kertaa vuodessa Ilmanvaihto: IV-kanavien nuohous 2025–2026, säätölaitehuollon IV-koneiden tarkistus ja huolto kaksi kertaa vuodessa Sähkö- ja tietojärjestelmät: Hissin hälytinjärjestelmän päivitys/tarkistus Muut: Kuntoarvio 2024–2025 10-vuotisvastuutarkastuksena Määräaikaistarkastukset: Savunpoistojärjestelmien tarkastukset vuosittain, VSS vuosihuolto, sammutintarkastukset joka toinen vuosi, palovaroitinjärjestelmän ja -turvavalojärjestelmän tarkistus tarvittaessa, hissien määräaikaistarkastus
Liiketilojen määrä
1
Liiketilojen pinta-ala
131,0 m²

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita