Siirry sisältöön

Kutomotie 8c

Helsinki, Tali, Pitäjänmäki

kerrostalo 2013 , 2 h, k, vh, s. Lasitettu parveke

Rakennettu
2013
Pinta-ala
61 m²
Velaton hinta
374 000 €

Kohteen kuvaus

Talin Tuhkimon upea sijainti omalla tontillaan laajojen puistoalueiden kyljessä! Ihastuttava, erittäin hyväkuntoinen kulmahuoneisto kuudennen kerroksen rauhassa. Avaruutta, tilaa ja valoa. Neliöitä on 61 eikä tila rajoitu vain lattia-alaan: huonekorkeus on peräti 2,9 metriä, mikä on poikkeuksellista uudemmissa asunnoissa. Eteinen on mukavan väljä liukuovikaapistoineen. Olohuoneesta aukeavat isot ikkunat etelän suuntaan. Kauniissa valko-harmaassa keittiössä on paljon työtilaa ja ruhtinaalliset säilytystilat sekä paikka isolle ruokapöydälle. Lasitetulle parvekkeelle teet viihtyisän kesäolohuoneen. Makuuhuoneen yhteydessä liukuoven takana on tilava, ikkunallinen vaatehuone kaapistoineen. Ison kylpyhuoneen pohja on erinomainen: suihku on seinäkkeen takana omassa nurkkauksessaan ja pesutornille on oma tilansa heti oven suussa. Saunaa on säästetty seuraavalle; sitä on käytetty vain pari kertaa. Rakennuksessa liikkuminen on esteetöntä. Hissillä pääset alas varastotiloihin, talopesulaan sekä autohalliin. Autopaikat ovat osakasomisteisia: asunnon omistajalla on hallipaikka, jonka hinta on 18 000 euroa. Palvelut ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Pikaraitiotie 15:n pysäkki on lähellä Pitäjänmäentiellä ja sillä matka taittuu nopeasti Itä-Helsinkiin tai länteen Espooseen, vaikka ostoksille Selloon. Junalle Huopalahden tai Leppävaaran asemalle pääset myös ratikalla. Lähikaupat ovat pienen kävelymatkan etäisyydellä. Kymmenvuotiaassa yhtiössä asut huoletta pitkälle tulevaisuuteen. Asuminen on edullista: vastike on vain 4,50 euroa/m2. Rakennuksen vierestä alkavat laajat ulkoilualueet ja Talin liikuntapuisto lukuisine harrastusmahdollisuuksineen: tarjolla on jalkapalloa, tennistä, golfia, keilausta, frisbeegolfia ym. Koirapuistot ja agilityrata ovat myös lähellä. Lännessä puistoalueiden takana aukeaa Iso Huopalahti sekä Turunväylän toisella puolella Laajalahti, joten lenkkimaastot rantoja pitkin ovat parhaat mahdolliset! Tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21006506
Sijainti
Kutomotie 8c, 00380 Helsinki
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2 h, k, vh, s. Lasitettu parveke
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Kerrokset
6
Asuinkerrosten määrä
7
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
374 000,00 €
Velaton hinta
374 000,00 €
Neliöhinta
6 131,15 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
274,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
274,50 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
17,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Veden kulutus tasataan vuosittain mittauksen mukaan ja kuukausittain ennakkona maksetun määrän ylimenevä osuus tasauslaskutetaan tai liikaa maksettu määrä palautetaan. Kylmä vesi 4,31 euroa/m2 ja lämmin vesi 12,58 euroa/m2. Ylimääräisen varaston vuokra on 20 euroa/kk. Myyjä omistaa autohalliosakkeen nro 65 ja sen myyntihinta on 18 000 euroa. Autohallipaikkavastike on 4,50 euroa/m2/kk, 31,50 euroa/kk. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero on 1,5 % velattomasta kauppahinnasta ja se maksetaan kaupanteossa.

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Yhtiöjärjestyksen 19 §: yhtiön osakkailla on lunastusoikeus autohalliosakkeeseen mikäli samassa yhteydessä ei siirry tämän yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavia osakkeita.
Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
etelä
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Lisätietoja 2
verhotangot
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Energialuokka
C2013
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Koneellinen ilmanvaihto.
Näkymät
Avarat näkymät ylhäältä kuudennesta kerroksesta. Kerrostalon eteläpuolella rakennetaan kaksikerroksista päiväkotirakennusta, johon tulee viherkatto.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yhtiö omistaa ja hallitsee määräosaa 2350/23000 korttelin 46002 tontista 20. Myös autohalli on yhteisomisteinen tontin 20 muiden omistajien kanssa. Yhtiö on osakkaana tontille 20 perustetussa kortteliyhtiössä Talin Henki Oy:ssä.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
elementti, betoni
Kattotyyppi
Tasakatto.
Kattomateriaali
Kumibitumikermi.
Olohuoneen lattia
parketti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön kuvaus
Harmaat/valkoiset kaapistot.
Keittiön lattia
parketti
Keittiön seinät
kaakeli, maalattu
Keittiön varusteet
mikroaaltouuni, astianpesukone
Liesi
integroitu, erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneiden määrä
1
Makuuhuoneen lattia
parketti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Saunan kuvaus
Saunaa on käytetty vain muutamia kertoja.
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Muut tilat
Eteisessä peililiukuovikaapisto. Makuuhuoneen yhteydessä liukuovellinen, ikkunallinen vaatehuone.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
19555 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Kutomotie 4-6 lähialueineen: Osoitteissa Kutomotie 4 ja 6 suunnitellaan toimitilatonteille kaksi uutta asuinkerrostaloa vanhojen teollisuusrakennusten tilalle. Lisäksi tutkitaan suojellun toimitilarakennuksen käyttötarkoituksen muutosta osoitteessa Kutomotie 6. Ks. kartta.hel.fi->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->valmisteilla olevat asemakaavat

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Talin Tuhkimo, Helsinki
Isännöitsijän yhteystiedot
10+ isännöinti Oy Oskari Träskelin 0207 181 898 oskari@10p.fi
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Länsi-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön hallipaikat
25
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Kaikki autopaikat ovat osakasomisteisia. Myyjällä on autohallipaikka, joka on myynnissä erilliseen 18 000 euron hintaan.
Tehdyt remontit
2022 Märkätilojen kuntokartoitus. Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus. 10-vuotistakuutarkastukset. 2021 Kiinteistövalvomohuoneen uusiminen. 2018 Parvekelasien huolto. 2017 Kameravalvonnan järjestäminen: neljä kameraa ja tallennin. Uusien verkkokomeroiden rakentaminen 10 kpl. 2015 Ilmanvaihdon mittaus ja säätö. 2013 Rakennusvalvonnan loppukatselmus 23.5.2013. Rakennustyön luovutus taloyhtiölle 27.6.2013.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2028: 2023 10-vuotistakuu päättyy. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2024 Katon kuntotarkastus ja iv-konehuoneen peltikatteen korjaus tarvittaessa. 2027 Energiatodistuksen uusinta.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Lähikaupat: Lidl Pitäjänmäki Höyläämötie 1 (n. 400m) ja S-Market Pitäjänmäki Takomotie 33 (n. 550m). Postin pakettiautomaatti S-Marketin yhteydessä. Pitäjänmäen kirjasto Jousipolku 1. Ratikkalinja 15:llä nopea yhteys kauppakeskus Selloon. Pitäjänmäen terveysasema Tanelintie 7.
Lisätietoa palveluista
Erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Talin liikuntapuisto soveltuu monipuoliseen liikuntaan ja monenlaisen lajin harrastamiseen. Puistosta löytyy kaupungin hallinnoimat jalkapallohalli sekä kolme luonnonnurmikenttää, tekonurmikenttä ja amerikkalaisen jalkapallon kenttä, sekä yksityisten toimijoiden tarjoamia liikuntapalveluita kuten Talihalli sulkapallon ja squashin pelaajille, Talin tenniskeskus, Zippy köysiseikkailurata, Helsingin Golfklubi, Talin keilahalli ja kuntosali Elixia. Hiihtämään pääset ulko-ovelta.
Liikenneyhteydet
Pitäjänmäen rauta-tieasema Pitäjänmäentie 40: juna A ja L Helsingin ja Leppävaaran suuntiin. Uusi pikaraitiotie 15, joka liikennöi Espoon Keilaniemen ja Itäkeskuksen väliä. Kutomotien seisakkeelle kävelet nopeasti ja pääset ratikka esim. Leppävaaran ja Huopalahden juna-asemille. Pitäjänmäentietä liikennöi paljon busseja.
Koulut
Strömbergin ala-aste Takomotie 13 (n. 750 m). Pitäjänmäen peruskoulu Viinenkuja 6. Suomalais-englantilainen The English School Valimotie 17-19 luokat 7-9 ja lukio. Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkivuoressa Raumantie 4.
Päiväkoti
Alueella on useita päiväkoteja. Viereen on rakenteilla uusi päiväkoti.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita