Siirry sisältöön

Tatartie 1

Espoo, Rastaspuisto, Karakallio

kerrostalo 1999 , 3h+kk+s

Rakennettu
1999
Pinta-ala
72 m²
Velaton hinta
235 000 €

Kohteen kuvaus

** Seuraava esittely 19.9. klo 18:00-18:30 ** Ilmoittautumiset etukäteen 18.9 klo 20:00 mennessä, p. 045 139 7337 ********************* Kaupoilla vapautuva juuri remontoitu perheasunto pienkerrostalosta. Tästäpä koti sinulle, joka arvostat muuttovalmista kokonaisuutta. Tänä vuonna valmistuneessa sisäremontissa asennettiin mm. tyylikäs parkettilattia, uusittiin keittiö, kodinkoneet ja wc:n kaapistot. Lisäksi maalattiin seinät ja katto. Asunnon keskeisellä paikalla on valoisa ja iso avokeittiö-olohuone yhdistelmä ja lapsiperheen arkea helpottaa erillinen wc sekä vaatekaapistot eteisessä ja molemmissa makuuhuoneissa. Lasitettu lounaan suuntainen lasitettu parveke. Taloyhtiö on omalla tontilla ja maalämpö on otettu käyttöön vuonna 2020, joten asumiskustannukset pysyvät kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähkötolpallinen autopaikka. Lähipalvelut Rastaalassa ja Karakalliossa. Lisäbonuksena Karakallion ruotsinkielinen alakoulu (Karamalmens skola). Kattavammat palvelut Sellon kauppakeskuksessa, joka on 3 km päässä. Alueella loistavat liikuntamahdollisuudet niin ulko- kuin sisäurheilua harrastaville ja mm. Leppävaaran urheilupuisto, uimahalli sekä Leppävaaran ratsastuskoulu ovat aivan nurkan takana. Julkiset liikenneyhteydet ovat mainiot koulu- tai työmatkoja ajatellen. Bussipysäkki 250 metrin päässä Rastaalantiellä ja lähin juna-asema on Kilossa. Autolla hurautat nopeasti niin Kehä I:lle, Kehä II:lle kuin myös Turuntielle. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mennään tutustumaan paikan päälle. Yksityisnäytöt onnistuvat joustavasti ja nopeasti!

Seuraava esittely

19.9.2024 klo 18:00-18:30

Perustiedot

Kohdenumero
21729451
Sijainti
Tatartie 1, 02620 Espoo
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
3h+kk+s
Huoneita
3 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
72 m²
Kokonaispinta-ala
72 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 72 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
228 518,74 €
Velkaosuus
6 481,26 €
Velaton hinta
235 000,00 €
Neliöhinta
3 263,89 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
316,80 €/kk
Rahoitusvastike
109,50 €/kk
Erityisvastike
14,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
440,70 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
DNA laajakaista (25M) sisältyy vastikkeeseen. Erityisvastike on korjausvastiketta, jota kerätään pieniin ylläpitokorjauksiin ja yllättäviin korjaustarpeisiin.

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Autopaikkamaksu
16,00 €/kk
Lisätietoja maksuista
Lataussähkö, ennakko 20 eur/kk. Pääomavastikelainan 2 (maalämpö) huoneistokohtaiset lainaosuudet maksettavissa pankkikuluitta kesä- ja joulukuussa. Pääomavastikelainan 3 (korjaushankkeet) huoneistokohtaiset lainaosuudet maksettavissa pankkikuluitta joka kuukausi. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
lounas
Lisätietoja
laajakaista
Asuntoon kuuluu
parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energialuokka
D2018
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä
Tehdyt remontit
2024: Uusittu keittiö kodinkoneineen, wc:n allaskaappi ja käsienpesuallas, parkettilattia ja väliovet, maalattu seinät ja katto, sälekaihtimet. Keittiön kodinkoneilla on takuu voimassa helmi-/maaliskuuhun 2026 saakka.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.5.2024 päätti yhtiökokous myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen. Päätettiin valtuuttaa hallitus nostamaan pääomavastikkeita vastaamaan lainanhoitokuluja, mikäli korot nousevat merkittävästi ennen seuraavaa yhtiökokousta. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Bitumihuopa
Olohuoneen lattia
parketti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
parketti
Keittiön seinät
maalattu, muu
Keittiön varusteet
liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone
Liesi
induktio
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneen kuvaus
Makuuhuoneissa vaatekaapistot
Makuuhuoneiden määrä
2
Makuuhuoneen lattia
parketti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
WC:n lattia
laatta
WC:n seinät
kaakeli
WC:n varusteet
peilikaappi, bidee-suihku
WC:n määrä
1
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Muut tilat
Eteisessä parkettilattia, seinät maalattu, naulakko, vaatekaappi, siivouskaappi.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
4765 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Espoon Kaupunki, p. 09 816 21 Vireillä oleva asemakaava: Leppävaaran kartano ja ratsastuskoulu, 133200. https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/leppavaaran-kartano-ja-ratsastuskoulu Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa uusi kylämäinen pientaloalue Leppävaaran kartanon ja Rastaspuiston asuinalueen välille. Lisäksi ratsastuskoulun toiminta mahdollistetaan asemakaavalla. Alue sijaitsee Karakallion kaupunginosassa.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As. Oy Espoon Tatartie 1
Isännöitsijän yhteystiedot
Fluxio Isännöinti Oy, Olavi Rapo Tekniikantie 2, 02150 Espoo, p. 0103390533, asiakaspalvelu@fluxio.fi
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Unce Oy
Taloyhtiöön kuuluu
kuivaushuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön autopaikat
Autopistokepaikkoja: 32
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähkötolpallinen autopaikka. Yhtiökokouksessa 11.5.2023 päätettiin sallia sähkö- ja hybridiautojen lataamisen taloyhtiössä. Autopaikan haltija vastaa tolpan hankinnasta ja kuluista. Hallitus sai valtuudet määrittää lataustolpan mallin esitetyistä ehdotuksista 1 tai 2.
Tehdyt remontit
2010: Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous- ja säätötyö 2011: Katon huoltokorjaus 2014: Elementtisaumojen kunnon tarkastus, roskakatoksen maalaus 2015: Parvekkeiden sulamisvesien poistosta huolehtiminen, 5 parveketta 2016: Pihapuiden karsinta / harvennus 2018: Elementtisaumaus 2019: Ikkunapellitysten ja seinien tummentumien korkeapainepesut, katon tarkastus, IV-nuohous 2020: Piha- ja porrasvalot, maalämpö 2021: Roskakatoksen maalaus, katon tarkastus, patteriverkoston tasapainotus 2020-2022: Leikkialueen/sisäpihan kunnostus
Tulevat remontit
Tarkastelujakson aikana 2024-2028 Kevät 2024 tai syksy 2024: Parkkipaikan kulkuväylien pensasaidan rakentaminen 2024: Katon tarkistus, lukituksen kartoitus (Iloq) ja kartoituksen perusteella päätetään lukituksen uusimisen ajankohta 2024-2025: Porrashuoneiden ulko-oven edessä olevan katoksen sisälaudoituksen pinnoitus 2025-2026: Katon korjaus 2027: A- ja C-talojen lastenvaunuvaraston kallistusten korjaus/vedenpoisto 2028: Yksittäisten kellarialueiden lattiapinnoitteiden uusiminen

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita