Siirry sisältöön

Laitamaantie 10 A

Kirkkonummi, Laitamaa

omakotitalotontti

Velaton hinta
53 000 €

Kohteen kuvaus

Tontti omakotitalolle tai vapaa-ajan asunnolle loistosijainnilla - Espoon Lommilaan ajat 15 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin puoli tuntia. Lähimmälle linja-autopysäkille matkaa 1,3km josta yhteydet sekä pääkaupunkiseudulle että Turkuun päin. Veikkolan keskustasta 6 km päästä löydät myös palvelut. Tila on liitetty paikalliseen vesiosuuskuntaan. Hyvä tie kulkee perille asti ja sähköt saa vedettyä tontin rajalta. Alueella on kaavamerkintä RA-1, joka on ensisijaisesti tarkoitettu loma-asumiseen, mutta koska rakennus on liitetty vesihuoltoon, ympärivuotinen asutuskin on mahdollinen muodostaa. Kaava ei ole ottanut kantaa rakennuksien kokoon alueella. Yleiskaavan enimmäisrakennusoikeus on 10% kiinteistön pinta-alasta, eli tässä tapauksessa 110 k-m². Myös naapurissa sijaitseva vapaa-ajan asunto myynnissä - Etuoven kohdenumero Lisätiedot: Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21730357
Sijainti
Laitamaantie 10 A, 02820 Kirkkonummi
Tyyppi
omakotitalotontti
Omistusmuoto
oma
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
53 000,00 €
Velaton hinta
53 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero
85,20 e / vuosi 2023 €
Tiemaksu
noin 250 e / vuosi
Lisätietoja maksuista
Varainsiirtovero 3 %. Kiinteistöveron määrä on vuonna 2023 ollut 85,20 e. Veron määrä sekä tiemaksu tarkentuvat kun tontille on rakennettu. Vesi-ja jätevesimaksut Laitamaan vesiosuuskunnan maksujen ja oman kulutuksen mukaan.

Tontin lisätiedot

Tonttiin kuuluu
tie perille, tien käyttöön liittyvä oikeus
Energiatodistus
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Vesijohto
vesiosuuskunta
Viemäri
vesiosuuskunta

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1100 m²
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Kiinteistötunnus
257-445-4-39
Tontin nimi
Pentti
Tontin omistus
oma
Lisätietoja tontista
Tontti on osittain loivaa rinnettä, osittain tasainen.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Tontin kaavoitustiedot

Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä. Yleiskaava ohjaa rakentamista alueella seuraavasti; RA-1 loma-asuntoalue. Alue varataan ensisijaisesti loma-asumiseen. Alueella sallitaan: 1. Loma-asutuksen muodostaminen nykyisille tiloille 2. ympärivuotisen asutuksen muodostaminen nykyisille tiloille, mikäli tila on liitettävissä alueellisen vesihuoltoverkostoon. 3. alueelle ei saa rakentaa vesikäymälää liittymättä samalla alueelliseen viemäriin Rakentamisen sovittamiseen maisemaan, olevaan rakennuskantaan ja luonnon olosuhteisiin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Loma-asunnoissa tulee käyttää ensisijaisesti kompostoivaa tai vastaavaa käymälää. Kaava ei ole ottanut kantaa rakennuksien kokoon alueella. Yleiskaavan enimmäisrakennusoikeus on 10% kiinteistön pinta-alasta, eli tässä tapauksessa 110 k-m². Kirkkonummen kunnan rakennusrekisterissä on vanha vapaa-ajan asuinrakennus, joka tulee poistaa rekisteristä uutta lupaa hakiessa. Rakennusluvan saaminen edellyttää hyväksytyn suunnittelutarveratkaisun sekä poikkeushakemuksen rakennuspaikan minimikoosta.

Ranta
ei rantaa

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Veikkolan keskustan palvelut 5,5km päässä (mm. S-Market, K-Supermarket, Apteekki). Espoon keskus 11 km. Nummelan keskusta 16 km.
Lisätietoa palveluista
Veikkolan urheilupuisto 6km., Frisbeegolfrata 6,1km, Lammaskallion uimaranta 6,7km, Hotelli Lepolampi 2,4km
Liikenneyhteydet
Pääkaupunkiseudulle hyvät kulkuyhteydet. Linja-autopysäkki 1,3km (Turuntien varressa).
Koulut
Veikkolan koulu 5,8km
Päiväkoti
Veikkolan päiväkoti 5,7km

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita