Siirry sisältöön

Lemmikkitie 1

Pori, Hevosluoto

mökki tai huvila 1965 , oh, kk, makuutila, kuisti

Rakennettu
1965
Pinta-ala
30 m²
Velaton hinta
49 000 €

Kohteen kuvaus

Tässä sinulle ihana kokonaisuus Porilaisten Paratiisista! Kirjuriluodon kupeessa, Luodon siirtolapuutarhan alueella sijaitseva n. 330 m2:n puutarhapalsta, jossa viehättävä mökki odottaa uusia puutarhan harrastajia. Täällä vietät mukavia kesäpäiviä puutarhan parissa, naapureita moikaten tai terassilla auringosta nauttien. Alueelta on lyhyt matka Kirjurinluotoon, kesätapahtumiin sekä keskustaan. Mökkiä kunnostettu vuosien varrella mm. keittiökalusteet, vesikate, ikkunat sekä ulkoverhous uusittu ja maalattu, lattioita oikaistu sekä pintoja päivitetty ja huoltotöitä tehty. Ilmalämpöpumppu asennettu 2019. Piharakennuksessa sauna, varastotilaa sekä kuivikekäymälä. Luodon siirtolapuutarha on aktiivinen yhdistys, joka edistää ja kehittää puutarhaviljelyksen harrastusta ja taitoa jäsentensä keskuudessa. Yhdistys järjestää alueella myös tapahtumia. Lue lisää: https://luodonspy.yhdistysavain.fi/ Tämän kesäparatiisin TOP 3: - viehättävä kokonaisuus puutarhan harrastajalle - suloinen pieni kesäkoti - sijainti Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää yhtiöstä ja huoneistosta: Henna Huhtanen Myyntijohtaja, LKV, KiAT p. 0401282142 / henna.huhtanen@spkoti.fi / @lkv_henna_huhtanen #hennamyy Onko oma asuntosi vielä myymättä? Autan siinä mielelläni!

Perustiedot

Kohdenumero
21873113
Sijainti
Lemmikkitie 1, 28100 Pori
Tyyppi
mökki tai huvila
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
oh, kk, makuutila, kuisti
Huoneita
2 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
30 m²
Muiden tilojen pinta-ala
10 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat ovat arvioita. Piharakennuksen sallittu maximipinta-ala on 10 m2. Kohteen pinta-alatiedot on saatu myyjältä, eikä niitä ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1965
Käyttöönottovuosi
1965
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
kaksi viikkoa kaupasta

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
47 100,00 €
Velkaosuus
1 900,00 €
Velaton hinta
49 000,00 €
Neliöhinta
1 633,33 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
5,41 €/kk
Rahoitusvastike
20,41 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
25,82 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
22,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
oma mittari
Lisätietoja maksuista
Vastike 65 euroa/vuosi 2024 (sisältää tontin vuokran, jonka Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarha omistaa). Rahoitusvastike 245 euroa/ vuosi 2024. Sähkö oman käytön mukaan. Yhdistyksellä on yksi vesimittari. Kulutettu vesimäärä jaetaan tasan kaikkien osakkeiden kesken. Kesävesimaksu noin 22-28 euroa / vuosi / osake. Yhdistys järjestää jätehuollon, jonka kustannukset jaetaan tasan osakkeiden kesken. Jätemaksu noin 30-60 euroa / vuosi / osake. Luodon Siirtolapuutarhayhdistyksen jäsenmaksu 180,00 € / vuosi ja liittymismaksu 300,00 €.

Asunnon lisätiedot

Muut käyttö- ja luovutusrajoitukset
Osakkeen hankkiminen luovutustoimin vaatii yhtiön hallituksen suostumuksen. Suostumusta koskeva hakemus on viipymättä tehtävä kirjallisesti hallitukselle yhtiön kaupparekisteriin merkittyyn osoitteeseen. Yhtiön hallituksen on kahden (2) kuukauden kuluessa hakemuksen saapumisesta käsiteltävä asia, ja samassa ajassa kirjallisesti ilmoitettava hakijalle ratkaisusta.
Asuntoon kuuluu
oma sauna, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Lisätietoja 2
sälekaihtimet/rullaverhot, ilmalämpöpumppu
Energialuokan lisätiedot
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Yleiskunto
tyydyttävä
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Mökki: Harjakatto, pelti. Puurunko, puuverhous. Perustus: Kivien päälle perustettu puualapohja Sähkölämmitys: patterit. Ilmalämpöpumppu (2019). Rakennettu 1965, saunarakennus oletettavasti 1965 (Rakennusvuosi myyjältä). Antenni. Kesävesi tulee mökkiin sisälle keittiön hanasta, vesi menee rakennuksen alla olevaan rei-itettyyn "pönttöön" (suodatushiekkaa pöntön pohjalla) ja siitä reikiä imeytyskenttään. Saunaan kantovesi, viemäröinti maahan. Vesisäiliö ei toiminut. Siirtolapuutarha-alueelle tulee toimintakaudella Porin kaupungin verkkovesi. Vesi kytketään päälle vuosittain keväällä pakkaskauden päättyessä, yleensä huhti-toukokuun vaihteessa. Vesi kytketään pois päältä vuosittain syksyllä ennen pakkaskauden alkamista, yleensä syyskuun lopussa. Energialuokka: Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta. Kiinteistöllä suoritettavat muutokset saattavat aiheuttaa muutostarpeita kiinteistön jätevesien käsittelyyn. Lisätiedot kaupungilta. HUOM! Palstan vuokraoikeuteen, palstalle rakennettuun rakennukseen ja rakennelmiin ei ole kiinnitysoikeutta.

Tilat ja materiaalit

Olohuoneen lattia
muovi
Olohuoneen seinät
tapetti, puolipaneeli
Keittiön kuvaus
Keittiön kalusteet ja pinnat uusittu 2012.
Keittiön lattia
muovi
Keittiön seinät
puolipaneeli
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi
Makuuhuoneen kuvaus
Makuuhuone ei täytä huonetilan normeja = makuutila
Makuuhuoneen lattia
muovi
Makuuhuoneen seinä
tapetti, puolipaneeli
WC-tilojen kuvaus
Kuivakäymälä piharakennuksessa.
WC:n määrä
1
Saunan kuvaus
Piharakennuksen yhteydessä sauna. Lisäksi Hevosluodonjuovan varrella oleva rantasauna on Luodon Siirtolapuutarhan omassa käytössä erikseen säädettyinä sauna-aikoina.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
56411 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Porin kaupunki. RP-6/s-1: Siirtolapuutarhan korttelialue, jolla ympäristö säilytetään. Siirtolapuutarhapalstalle saa rakentaa yksikerroksisen kesäkäyttöön tarkoitetun enintään 35 k-m² suuruisen päärakennuksen ja enintään 2 talousrakennusta yhteensä enintään 10 k-m². Rakennusten tulee olla harjakattoisia ja julkisivumateriaaliltaan puuta. Rakennusten ja rakenteiden korkeus saa olla maanpinnasta enintään 5 metriä. Päärakennukset on rakennettava 3 metrin päähän palsta-alueen rajasta. Alueen kulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti arvokas ympäristö ja rakennuskanta tulee säilyttää. Uudisrakentaminen ja rakennuksissa suoritettavat korjaus- ja muutostoimenpiteet sekä muut ympäristöön kohdistuvat toimenpiteet tulee toteuttaa siten, että alueen kulttuurihistoriallisesti ja maisemallisesti arvokas luonne säilyy.
Pihan kuvaus
Siirtolapuutarhapalsta n. 330 m2. Mm. vadelma-aita, kaksi omenapuuta, yksi päärynäpuu, toisessa suunnassa orapihlaja-aita (lemmikkitien puolelle).

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarha
Isännöitsijän yhteystiedot
Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö: Puheenjohtaja Karri Etelä. Luodon Siirtolapuutarhayhdistyksen puheenjohtaja: Hannu Lähteenmäki.
Huolto
asukkaat
Lisätietoja huollosta
Jokainen vastaa oman palstan hoidosta. Luodon Siirtolapuutarha järjestää alueella kausi- ja viikkotalkoot, joihin palstakohtaisen vuokrasopimuksen mukaisesti osallistutaan kunkin toimintakauden aikana sovittu määrä. Vuodesta 2019 lähtien talkoovastuun tuntimäärä on ollut 12 tuntia jokaista palstaa kohti.
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Sallitut pysäköintialueet Hevosluodontiellä on merkitty liikennemerkein.
Tehdyt remontit
Vuokratulle palstalle rakennetun rakennuksen ja tai rakennelman rakentaminen, huolto-, käyttö-, kunnossa - ja ylläpitokuluista vastaa osakkeenomistaja. Lemmikkitie 1 mökkirakennus: 2012: sisäpinnat uusittu, katto maalattu, seinäpaneelit, tapetit uusittu ja keittiökalusteet asennettu. 2014: sälekaihtimet asennettu. 2015: Peltikate uusittu ja sekä terassi. 2019: Ilmalämpöpumppu asennettu. 2018: uusi ulko-ovi asennettu ja alapohja on oikaistu. 2021: julkisivu maalattu. Ikkunat vaihdettu jossain vaiheessa. Rakennus on myyjän antaman tiedon mukaan valmistunut 1965. Lopputarkastuksesta ei ole tietoja. Rakennuksesta ei ole piirustuksia saatavilla. Lemmikkitie 1 piharakennus: Wc-tilan pinnat uusittu, Biolan kompostoiva wc asennettu. Ulkona kompostilaatikot 2 kpl. Saunan sisustaa uusittu (vesisäiliön lämmitys ei toimi). Piharakennuksen valmistumisvuotta ei ole tiedossa. Rakennusta laajennettu maximineliömäärään (10 m2). Rakennuksesta ei ole piirustuksia saatavilla.
Tulevat remontit
Keskustelutasolla alueen kunnossapidosta: Suunnitteilla uusia alueen puhdasvesilinjasto. Kustannusarvio n. 50 000 - 60 000 euroa. Kustannukset jaetaan tasan osakkeiden kesken (95 osaketta eli noin 632e per osakas + mahdolliset korot, jos maksaa rahoitusvastikkeena) Aikatauluarvio vuosi 2024-2025. Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtajalta.
Taloyhtiössä muuta
Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarha omistaa siirtolapuutarhatontin Porin kaupungin Hevosluodossa (Kiinteistötunnus 609-59-1-1 ). Keskinäisen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarhan omistamalla alueella sijaitsevat siirtolapuutarhapalstat. Vuokratulle palstalle rakennetun rakennuksen ja tai rakennelman rakentaminen, huolto-, käyttö-, kunnossa - ja ylläpitokuluista vastaa osakkeenomistaja. Lisäksi Keskinäinen Kiinteistö Oy Luodon Siirtolapuutarhalla on vuokra-alue määräalasta Porin kaupungissa sijaitsevasta tilasta (609-403-1-18). Määräala koostuu yhdeksästä eri lohkosta ja niiden yhteispinta-ala on 9279 m2.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita