Siirry sisältöön
Vinkit

Pankkiyhteistyöllä parempaa palvelua ja inhimillistä asumistaloutta – koko Suomen laajuisesti


Säästöpankkiryhmään kuuluvat Säästöpankit ja Sp-Koti tekevät tärkeää ja asiakaslähtöistä yhteistyötä ratkoessaan asiakkaidensa asumistalouden kysymyksiä. Pankkikumppanin tuessa ja yhdessä hiotuissa toimintatavoissa on voimaa: tiiminä voimme reagoida asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja palvella kokonaisvaltaisesti läpi asuntokauppojen. Maanlaajuinen yhteistyö ja laajat taustajoukot mahdollistavat laadukkaan, luotettavan ja inhimillisen palvelukokemuksen jokaiselle asiakkaallemme.

Valtakunnallinen yhteistyö varmistaa, että välittäjä voi tehdä työnsä paremmin 

Pankkiyhteistyö on jatkuvasti syventyvä kokonaisuus, jolla pyritään parantamaan asiakkaiden palvelukokemusta ja tekemään välittäjien arjesta mahdollisimman sujuvaa.  

Sp-Koti-ketjun kenttäjohtaja Jussi Hurme tuntee Suomen Sp-Koti yrittäjien arjen – työssään hän tapaa ketjun yrittäjiä ympäri maan ja tarjoaa heille tukea arjen sujuvuuden varmistamiseksi. Välittäjänä uransa aloittanut sekä myynti- ja aluejohtajana aiemmin työskennellyt Hurme ymmärtää välittäjien kaipaaman tuen tarpeen: 

”Annan suurimman työpanokseni Sp-Koti-ketjun yrittäjille. Huolehdin siitä, että kaikki voivat tehdä työnsä hyvin ja arjessa tulee onnistumisia, sillä silloin kaikki voittavat: välittäjien työ helpottuu ja asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua asumistalouden asioihin. Säästöpankkiyhteistyö laajentaa välittäjiemme osaamista siten, että voimme opastaa paremmin esimerkiksi asuntolainaprosessissa ja ohjata oikean ammattilaisen luo.”  

Kun välittäjämme ja pankin asiantuntija tuntevat sekä kokonaistaloutesi että asumiseen liittyvät tarpeesi, löydämme helpommin yhdessä juuri sinun elämääsi sopivat ratkaisut – aina toiveesi täyttävän kodin etsinnästä mahdollisen rahoituksen realistiseen mitoittamiseen. 

Palvelua yli rajojen – Sp-Kodilla ja Säästöpankeilla on laajat verkostot 

Maanlaajuisesti toimivan Sp-Kodin pitkälle jalostuneet prosessit ja johtamisen tavat takaavat tasalaatuiset palvelut paikkakunnasta riippumatta. Yhtenäiset toimintatavat ja yrittäjien kanssa tapahtuva kehitystyö auttavat silloinkin, kun uusi yrittäjä aloittaa tai palvelut tuodaan uusille alueille. 

”Kannustan Sp-Kotien välittäjiä aina pankkikumppanuuden kehittämiseen, ja suunnittelen heidän kanssaan mielelläni askelmerkkejä yhteistyön edistämiseksi. Haluan olla yrittäjille läsnä niin paljon kuin mahdollista – tapaamisissa voi syntyä hienoja kehitysehdotuksia ja ideoita, jotka hyödyttävät koko työyhteisöä ja sen myötä asiakkaitamme” kenttäjohtaja Jussi Hurme kuvailee pankkiyhteistyön ja prosessien kehittämistä. 

Sp-Koti ja Säästöpankki(Siirryt toiseen palveluun) toimivat tehokkaana tiiminä myös silloin, kun muutat paikkakunnalta toiselle. Laajan verkoston ja yhteisten toimintatapojen ansiosta kaupat hoituvat molemmilla paikkakunnilla oman markkina-alueensa tuntevan välittäjän kanssa turvallisesti ja ketterästi. Säästöpankin kattavat sähköiset palvelukanavat puolestaan mahdollistavat kumppanuuden jatkuvuuden tutun pankkiasiantuntijasi kanssa myös muuton jälkeen. 

Pankkiyhteistyö tuo asiakkaat ja välittäjät lähemmäs toisiaan 

Usein asunnonvaihdon tarve nousee ensimmäisenä esiin pankin tapaamisessa. Säästöpankin asiantuntija keskustelee asiakkaan kanssa asunnon ostosta niin rahoituksen kuin säästämisen näkökulmasta. Yhteistyökumppaneina olemme yhtä mieltä siitä, että asumisen tulee olla muutakin kuin lainanmaksua. Säästöpankissa alkanut luottamuksellinen matka saa jatkoa, kun Sp-Kodin välittäjä kartoittaa asiakkaan kanssa asumiseen liittyviä tarpeita, toiveita ja unelmia. 

Yhteistyö pankin kanssa takaa sen, että asiointi on asiakkaalle aina mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta. Tiivistä yhteistyötä tekevien ja usein samoissa tiloissa työskentelevien rahoituksen ja välityksen ammattilaisten välillä tarvittavat toimenpiteet hoituvat saumattomasti ja asiakkaan aikaa säästäen.  

Aloita unelmiesi kodin etsintä Sp-Kodin ja Säästöpankin kanssa. Pyydä asuntolainatarjous Säästöpankista(Avautuu uuteen ikkunaan, Siirryt toiseen palveluun) ja tutustu alueesi Sp-Kodin välittäjiin(Avautuu uuteen ikkunaan)

Sp-Koti on franchising-ketju, joka tarjoaa kiinteistönvälityksen ammattilaisille runsaasti yrittäjävetoisia paikkoja. Yrittäjän onnistumisen avuksi Sp-Koti-ketju tarjoaa työkalut ja vahvan brändin tuen menestykseen – verkostoja ja pankkiyhteistyötä unohtamatta. 

Jussi Hurme

Kenttäjohtaja MBA, LKV

+358 40 519 9951

jussi.hurme@spkoti.fi

Muita uutisia