Siirry sisältöön

Hirvitie 12

Kirkkonummi, Jolkby

rivitalo 1984 , 3h, k

Rakennettu
1984
Pinta-ala
79 m²
Velaton hinta
179 000 €

Kohteen kuvaus

ESITTELY KE 24.7. KLO 17:00-17:30 TERVETULOA! Viihtyisä rivitalokoti suositulla Jolkbyn alueella Keskusmetsän tuntumassa, Kirkkonummen keskustan läheisyydessä. Täältä pääsee helposti sekä Helsingin seudulle sekä luontoon ja meren äärelle. Lapsiperheille loistava koti, jossa koulut ja leikkipaikat ovat vain kivenheiton päässä. Tässä kodissa olohuone avautuu länteen päin piha-alueelle, jossa on viihtyisä terassi valokatteella. Kirsikkapuut ja istutukset tekevät tästä suojaisan kesäpäivän keitaan. Sisääntulon yhteydessäkin on piha-aluetta, jossa nurmikkoa ja istutuksia, sekä tilava varasto. Keittiötä ja kodinkoneita on uusittu vuonna 2022, ja muun muassa välitilan valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kylpyhuone on uusittu kauttaaltaan vuonna 2019, ja sen yhteydessä on sauna, jonka pienestä ikkunasta näkee ulos lauteilla istuessa. Pesutornille on hyvin tilaa ja uusi huippuimuri takaa hyvän ilmanvaihdon. Yläkerrassa on kylpyhuoneen ja saunan lisäksi kaksi avaraa makuuhuonetta kaapistoineen ja vaatehuoneineen. Rappujen yläpäähän on lisätty tasanne, joka taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Isommassa makuuhuoneessa on kaksi ikkunaa ja tästä saakin ison leikkihuoneen perheen pienimmille, tai tilavan makuuhuoneen parivuoteella. Olisiko tämä sinun toivomasi koti? Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20748558
Sijainti
Hirvitie 12, 02400 Kirkkonummi
Tyyppi
rivitalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
3h, k
Huoneita
3 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 79 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Kerrokset
1-2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
heti

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
165 754,70 €
Velkaosuus
13 245,30 €
Velaton hinta
179 000,00 €
Neliöhinta
2 265,82 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
379,14 €/kk
Rahoitusvastike
143,29 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
522,43 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, yhtiön talouden näin vaatiessa/salliessa.

Muut maksut

Vesimaksu
23,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Autopaikkamaksu
8,00 €/kk
Saunamaksu
5,00 €/kk
Lisätietoja maksuista
Huoneistokohtainen vesimittari, laskutus kulutuksen mukaan.

Asunnon lisätiedot

Asuntoon kuuluu
oma sauna, antenni, kosteusmittaus tehty
Lisätietoja 2
kiinteät valaisimet
Varaston käyttö
ulkovarasto myyjän käytössä
Energialuokka
C2018
Energialuokan lisätiedot
Voimassa 27.5.2033 asti.
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö
Näkymät
Näkymä olohuoneesta asukkaan käytössä olevalle piha-alueelle, keittiöstä etupihalle parkkipaikan suuntaan, yläkerran makuuhuoneista piha-alueelle ja tielle, ja toiseen suuntaan etupihalle ja parkkipaikalle.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Varainsiirtovero 1,5%. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, tiili
Kattotyyppi
harjakatto
Kattomateriaali
pelti
Olohuoneen lattia
laminaatti
Olohuoneen seinät
maalattu
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu vuonna 2022 Ideko:n toimesta: kaapinovet, tasot, välitilat, kodinkoneet sekä valaistus.
Keittiön tasot
laminaatti
Keittiön lattia
laminaatti
Keittiön seinät
maalattu
Keittiön varusteet
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Liesi
keraaminen, erillisuuni
Jääkaappi ja pakastin
jääkaappi/pakastin
Makuuhuoneiden määrä
2
Makuuhuoneen lattia
laminaatti
Makuuhuoneen seinä
maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone kauttaaltaan uusittu v. 2019.
Kylpyhuoneen lattia
laatta
Kylpyhuoneen seinät
kaakeli
Kylpyhuoneen varustus
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet
WC:n lattia
muovi
WC:n seinät
maalattu, osalaatoitus
WC:n varusteet
peilikaappi, bidee-suihku
WC:n määrä
2
Saunan lattia
laatta
Saunan seinät
puu
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Kodin sisäänkäynnin yhteydessä n. 4 m2 kokoinen, huoneistokohtainen varasto.
Muut tilat
Eteisessä tapetoitu seinä. Tuulikaapissa maalattu lasikuitutapetti ja laattalattia. Säilytystilaa lisätty rappujen yläpäähän, erilliselle tasanteelle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
3494 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Alueella on voimassa asemakaava.
Pihan kuvaus
Asukkaan käytössä oleva piha-alue avautuu länteen päin, ja sinne paistaa aurinko aina iltaan saakka. Puisen terassin edustalla Istutuksina kirsikkapuu, perennoja sekä nurmea. Kukkapenkkejä reunustettu kivillä. Valokate tuo suojaisan paikan oleskeluun.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hirvihaukka
Isännöitsijän yhteystiedot
Pia Moisio, Kirkkonummen Huolto, info@kirkkonummenhuolto.fi, puh. 09 2219090
Huolto
huoltoyhtiö
Lisätietoja huollosta
Kirkkonummen Huolto
Taloyhtiöön kuuluu
sauna, urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat
Parkkipaikkoja: 12
Tehdyt remontit
Selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista korjauksista: - Lämminveden pumpun vaihto 2023 - Maalämpöpumppu vuosihuollettu hoidetaan vuosittain Maalämpöhuoltokeskus Oy toimesta - Asuntojen väliaitojen uusiminen 2022 - Huoneistojen M, K, H, J, F ja I kylpyhuoneiden saneeraus ja valvonta 2022–2023 - A-D-huoneistojen kylpyhuoneiden saneeraus ja valvonta 2021 - Sähköturvallisuustarkastus tehty 2021 - Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2021 - Kylpyhuoneiden kartoitus Kirkkonummen Huolto Oy:n toimesta 2019 - Asfalttipaikkaukset v. 2019 - Hirvitie 12 E ja 12 G:n kylpyhuoneet vesivahinkokorjattu v. 2018–2019 - Katot huoltokunnostettu JHS-Service Oy:n toimesta v. 2018 - Maalämmön kompressori uusittu v. 2017 - Katot tarkastettu Icopal katon toimesta v. 2017 - Pihaan rakennettu jätekatos uudelle paikalla v. 2016 - Loput varastot pintalaudoitettu v. 2016 - Hirvitie 12 L huoneiston kylpyhuone remontoitu ja käyttövesiputket uusittu (vakuutuskorvausta saatu) v. 2016 - 4/7 varastojen pintalaudoituksista uusittu v. 2015 - Maalämpöpumppu vuosihuollettu Tom Allen Oy:n toimesta v. 2015 - 4/7 varastojen pintalaudoituksista uusittu v. 2015 - Antenni uusittu HD-Kelpoiseksi v. 2014 - Ilmanvaihtokanavien nuohous v. 2013 - Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen v. 2013 - Ulkovalaistuksen: numerovalaistus, pihavalaistus ja saunan kiukaan uusiminen v. 2013 - Lämmitysputkien uusiminen talojen välistä v. 2011 - Maalämpöön siirtyminen ja sähkökeskuksen sekä syöttökaapelin uusiminen v.2010–2011 - Lumiesteiden korjaaminen ja kourujen ohjurilistojen asentaminen v. 2010 - Vesikattojen pesu ja maalaus v. 2008 - Kattoturvatuotteiden asennus v. 2008 - Varastonovien uusiminen v. 2007 - Asuntojen ulko- ja takapihan ovien sekä lukituksen uusiminen v. 2003
Tulevat remontit
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2028 korjaus tarpeita ovat: - Sähköturvallisuustarkastus ja puutteiden korjaaminen kaikissa asunnoissa - Yhteisen tilojen ulko-ovien uusiminen - Öljysäiliön poistaminen ja öljysäiliötilan ulkovälinevarasto-käyttöön valjastaminen - Ikkunoiden kuntoarviointi, uusiminen tarvittaessa ja puuosien maalaaminen - Asuintalojen puuosien huoltokunnostus/maalaus - Rivitalon ja omakotitaloalueen välisen aidan uusiminen/korjaaminen, sopimus olemassa, joka jakaa kustannuksia - Yhteisen piha-alueen kunnostus - Varastojen kattojen maalaaminen tarvittaessa - Taloyhtiön saunan uudistaminen

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Tolsan K- market n. 1,5 km, Uimahalli n. 1,4 km, Urheilukentät ja -hallit n. 1,8 km, Citymarket ja Prisma n. 2,5 km. Keskusmetsän ulkoilualueet ja leikkipaikat noin 300 metrin etäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Lähin linja-auto pysäkki n. 350m, Tolsan juna-asema n. 1,6 km, Kivenlahden metroasema n. 14,2 km.
Koulut
Heikkilän koulu n. 100 m, Jokirinteen koulu n. 1,5 km, Winellskan ruotsinkielinen koulu n. 1,8 km, Porkkalan lukio n. 1,8 km.
Päiväkoti
Solstugan ruotsinkielinen päiväkoti n. 1 km, Laajakallion päiväkoti n. 1,1 km, Jokirinteen päiväkoti n. 1,5 km.

Lisätietolinkit

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita