Siirry sisältöön

Ylimännynkatu 19

Tampere, Linnainmaa

rivitalo 1978 , 3 mh, th, k, 2wc, vh, kph, s, p, terassi, ak

Rakennettu
1978
Pinta-ala
123.5 m²
Velaton hinta
249 000 €

Kohteen kuvaus

OMAKOTITALOMAISTA ASUMISTA PALVELUJEN LÄHELLÄ ________________________________________________________________ Linnainmaa on yksi mielenkiintoisimmista asuinaluista Tampereen itäpuolella. Alueen historia ulottuu jo 1700- luvulle jolloin siellä viljeltiin pellavaa. Näistä ajoista on astuttu moderniin aikaan ja nykyään alueella on erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet. Käytössäsi ovat Koilliskeskuksen, suurten automarkettien ja liikuntakeskusten tarjonta ja ulkoiluihmisenä arvostat sekä Niihaman, että Halimasjärven suomia ulkoilumahdollisuuksia. TKL:n bussiyhteydet ovat kattavat, omaa autoa et välttämättä tarvitse. Ratikkareitin on suunniteltu kulkevan Linnainmaan läpi aina Kangasalan puolella sijaitsevan Lamminrahkan alueelle saakka. Kaupunki kaavailee hyvinvointikeskukselle ja sen palveluille keskeisempää paikkaa Koilliskeskuksen vaihtopysäkin lähiympäristöstä ja suunnitelmassa on varaus myös uimahallille. Asunto-oy Ylimänty on omatonttinen taloyhtiö joka koostuu neljästä huoneistosta ja jokaisella on huoneiston edessä autokatospaikka. Yhtiö lämpiää sähköllä, lisäksi nyt myyntiin avatussa huoneistossa on uusi ilmalämpöpumppu ja suurella tulipesällä varustettu näyttävä avotakka. Velattoman taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä ja hoitovastike huippuedullisella tasolla. Yhtiössä on tehty mm. ikkuna- ja kattoremontit. Rakennusvuosikymmenten monikerroksellisuus tekee asuinalueesta mielenkiintoisen ja valmiiksi vehreän. Yhtiössä on juuri valmistumassa käyttövesiputkistosaneeraus josta myyntiin avatun huoneiston osuus on arviolta noin 17 000 €. Tästä on maksettu jo pois 10 000 € euroa joten ostajalle jäävä osuus tulee olemaan noin 7 000 €. Summa tarkentuu remontin valmistuttua. Huoneiston keittiö huokuu laatua. Italialainen Gatto Cucine on innovatiivinen ja moderni keittiötehdas, joka alalla tunnetaan edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä. Linjakkaan suunnittelun lisäksi sen suosio perustuu suurempiin materiaalivahvuuksiin ja pitkään käyttöikään. Gaggenaun luksustason kodinkoneet ovat monille kotikokeille unelmien täyttymys ja suunnittelijoiden taidonnäyte monine toimintoineen. Omakotitalomaista asumista tarjoavan jämäkän taloyhtiön osin kiviainesrakenteiset seinät ja kerrosten välinen betonilaatta ovat turvallisia ja hyvin ääntä eristäviä. Päämakuuhuone korotettuine sisäkattoineen, esiin jätettyine massiivisine tukipalkkeineen ja lapetiloineen on ihastuttava ja huoneesta on käynti länsisuuntaiselle parvekkeelle. Rakennusvuosikymmenelle tyypillinen kattoikkuna avaa tähtitaivaan yläkerran aulatilassa nähtäväksesi. Huoneisto vapautuu käyttöösi heti kauppahinnan maksusta. Tervetuloa, sovi perhekohtainen esittely! ____________________________________________________________________________________ Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välitystarjoukset 20 vuoden asuntokauppakokemuksella. Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä p. 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
20918641
Sijainti
Ylimännynkatu 19, 33580 Tampere
Tyyppi
rivitalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
3 mh, th, k, 2wc, vh, kph, s, p, terassi, ak
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
123.5 m²
Kokonaispinta-ala
123.5 m²
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
kaupanteosta

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
249 000,00 €
Velaton hinta
249 000,00 €
Neliöhinta
2 016,19 €/m²

Vastikkeet

Hoitovastike
247,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
247,00 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Talous- ja lämmityssähkönkulutus noin 18 000 kWh/ vuosi perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
sisäänvedetty
Parvekkeen ilmansuunta
länsi
Asuntoon kuuluu
parveke, oma sauna, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Lisätietoja 2
kiinteät valaisimet
Varaston käyttö
ulkovarasto myyjän käytössä
Energiatodistus
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Yleiskunto
tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmä
ilmavesilämpöpumppu, sähkö, muu
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
avotakan tulisijasäteily

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, tiili
Seinämateriaalit
puupaneeli, maali
Lattiamateriaalit
tammiparketti
Kattotyyppi
harjakatto
Kattomateriaali
tiilikate
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2011. Kiintokalusteet (Gatto Cucine) . Välitilaseinä: lasi. Työtasot: kivi. Kodinkoneet Gaggenau: integroitu liesitaso (sekä induktio, että keraaminen liesitaso), kalusteuuni, integroitu yhdistelmämikroaaltouuni, side-by-side jääkaappi / pakastin jäävesiautomaatilla, liesituuletin, astianpesukone, integroitu lämpölaatikko.
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät: laatta. Lattia: laatta.
WC-tilojen kuvaus
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Varusteet: peilikaappi, allas, Alakerran WC: paikka pesutornille, lämminvesivaraaja. Lukumäärä: 2.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Lattia: laatta. Seinä: puupaneeli. Sähkökiuas.
Muut tilat
tuulikaappi, eteisaula
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, kiinteät valaisimet, kattovalaisimet, lämminvesivaraaja. Ilmalämpöpumppu Toshiba Premium + 35 (07/ 2022).

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
2196 m²
Tontin omistus
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto-oy Ylimänty
Isännöitsijän yhteystiedot
Mansikan Isännöinti Oy/ Pekka Rantanen pekka.rantanen@taloasema.fi 045 172 3990
Huolto
asukkaat
Taloyhtiön autopaikkojen määrä
4
Tehdyt remontit
Katon uusiminen (tiilikate) 2009. Ikkunat (poislukien kattoikkunat) ja puutarhanpuoleiset ovet 2013. Pihan sorastus ja väliaitojen maalaus 2014. Pihavalaisimien uusinta 2015. Maakellarin ja antennijärjestelmän korjaus 2016.
Tulevat remontit
Taloyhtiössä on juuri valmistumassa käyttövesiputkisto saneeraus josta myyntiin avatun huoneiston kustannusarvio on noin 17 000 €. Tästä summasta on maksettu jo pois 10 000 €, joten ostajalle jäävä osuus tulee olemaan noin 7 000 euroa. Summa tarkentuu remontin valmistuttua. Kysy lisätiedot välittäjältä.
Taloyhtiössä muuta
maakellari

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita