Siirry sisältöön

Valmetinkatu 2

Tampere, Härmälänranta

kerrostalo 2011 , 2 mh, oh, k, kph/ wc, wc, sauna, las. parveke

Rakennettu
2011
Pinta-ala
82 m²
Velaton hinta
287 000 €

Kohteen kuvaus

HÄRMÄLÄNRANTA, JÄRVI JA KESKUSTA LÄHELLÄSI _____________________________________________________________ Pyhäjärven välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Härmälänrannan ulkoilumahdollisuudet viehättävine venesatama-alueineen ovat vertaansa vailla ja alueelta löytyy myös tenniskenttä. Tunnelmallisesti valaistu rantareitti johtaa sinut kirpeillä talvikeleillä järven jäälle ja kesäisin uimarannalle. Pereensaareen vastavalmistuneella saunalla voit nauttia ylellisesti sekä aamu- että iltasaunoista, ja rohkeimmat pulahtavat talvisin rentoutumaan avantoon! Härmälänsaaren ulkoilureitistö, paikallisten rakastama omenatarha ja arboretum ovat myös kiven heiton päässä. Partolan kattavat palvelut monipuolisine liikekeskuksineen sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä ja kehätielle ajaa hurautat hetkessä. Alueelle on suunnitelmissa myös ratikka, joten et varmaan ihmettele, että Härmälänrantaan riittää tulijoita! Asunto Oy Tampereen Härmälänrannan Vanaja on vuonna 2011 vuokratontille valmistunut jämäkkä betonikiinteistö joka koostuu 78:sta asuinhuoneistosta. Yhtiön viimeisimmän tilinpäätöksen vuodelta 2023 mukaisesti yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Merkkinä tarkasta ja suunnitelmallisesta kiinteistönhuollosta yhtiöön on 10- vuotistarkastuksen jälkeen tehty useita kuntotarkastuksia antamaan ennakoivaa kustannustehokasta tietoutta tulevista oikea-aikaisista remonttitarpeista. Yhtiön tekninen kunto onkin erinomainen. Myyntiin avattu huoneisto on oivallinen esimerkki erinomaisesta tilasuunnittelusta, jossa jokainen neliö on hyödynnetty optimaalisella tavalla arjen toimintoja palvelemaan silti tinkimättä oleskelutilojen avaruudesta. Keittiön koko seinustan leveydelle asetetut kiintokaapistot pitkine työtasoineen tuovat tilaan toiminnallisuutta ja yhtenäistävät visuaalisen ilmeen. Olohuoneen viileänsävyinen korkkipinnoitettu seinä on sinällään jo taideteos joka valkokäsiteltyyn tammiparkettiin yhdistettynä luo huoneistoon uniikin tunnelman. Rauhaisan ja huolitellun sisäpihan suuntaan avautuva lasitettu parveke aamuaurinkoisine näkymineen säästää sinut iltapäivän kuumimmalta porotukselta. Myynnissä myös autohalliosakepaikka, kysy lisätiedot välittäjältä. Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin! Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välityspalkkiot yli 20 vuoden kiinteistönvälityskokemuksella: Susanna Manninen 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21347694
Sijainti
Valmetinkatu 2, 33900 Tampere
Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Huoneistoselitelmä
2 mh, oh, k, kph/ wc, wc, sauna, las. parveke
Huoneita
3 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Kerrokset
2
Asuinkerrosten määrä
5
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
viimeistään 2 kk kaupanteosta

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
287 000,00 €
Velaton hinta
287 000,00 €
Neliöhinta
3 500,00 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
196,80 €/kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Hoitovastike
295,20 €/kk
Tontin vuokravastike
196,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
295,20 €/kk

Muut maksut

Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Vesimaksutyyppi
henkilöluvun mukaan
Lisätietoja maksuista
Varainsiirtovero 1,5 % kauppahinnasta. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet tarvittaessa yhden ylimääräisen vastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen.

Asunnon lisätiedot

Parvekkeen tyyppi
lasitettu
Asuntoon kuuluu
hissi, parveke, oma sauna
Varaston käyttö
kellarikomero myyjän käytössä
Energialuokka
D2013
Energialuokan lisätiedot
Voimassa 07.10.2026 asti. E-luku 149.
Yleiskunto
hyvä
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Näkymät
Rauhallinen näkymä huolitellulle sisäpiha-alueelle itään.

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
betoni
Kattotyyppi
tasakatto
Kattomateriaali
huopakate
Olohuoneen kuvaus
Seinät: maali, korkki. Lattiat: valkokäsitelty tammiparketti.
Keittiön kuvaus
Kiintokaapistot. Välitilaseinä: mosaiikkilaatta. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: kalusteuuni (RST), induktioliesitaso, jääkaappi, pakastin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone (RST, 2022) liesituuletin.
Makuuhuoneen kuvaus
Seinät: maali. Lattiat: valkokäsitelty tammiparketti.
Makuuhuoneiden määrä
2
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Varusteet: suihkuseinä, allaskaapisto, peili, bideesuihku, PK- liitäntä, paikka pesutornille, pyykkikaappi. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Lattia: laatta. Seinät: laatta. Varusteet: allaskaapisto, peili, wc- istuin, bidee- suihku.
WC:n määrä
2
Saunan kuvaus
Lattia: laatta. Seinät: kuusipaneeli. Lauteet: haapa. Sähkökiuas: Harvia Vega. Savunharmaa kokolasiovi. Ikkuna. Lattialämmitys.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Visorin parvekekaihtimet (2019).

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
4299 m²
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti
Tontin vuokraaja
Apteekkien eläkekassa
Tontin vuokra-aika
27.6.2058
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Yhtiön tontin kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki. Tiedustelut Frenckelin palvelupiste.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
As. Oy Tampereen Härmälänrannan Vanaja
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta isännöinti, Tampere/ Toni Andem Pyhäjärvenkatu 5 A, 3 krs, 33200 Tampere, 010 228 4300 toni.andem@retta.fi 010 228 2032
Huolto
huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiön autopaikat
Parkkipaikkoja: 10
Taloyhtiön autopaikkojen määrä
10
Tiedot taloyhtiön parkkipaikoista
Myynnissä autohallipaikkaosake Kiinteistö Oy Tampereen Härmälänrannan Parkissa. Kysy lisätiedot välittäjältä. Kaavan mukainen autopaikkavaatimus: 1 paikka/asunto; paikat toteutettu seuraavasti: 20 kpl omia autopaikkoja 39 kpl hallipaikkoja Kiinteistö Oy Tampereen Härmälänrannan Parkissa 19 kpl hallipaikkoja Kiinteistö Oy Tampereen Sisuparkissa. Jos yhtiön osakkeet nrot 115318-115847 siirtyvät muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta tai yhtiöltä yhtiön ulkopuoliselle omistajalle, siirron saajan on viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle.
Tehdyt remontit
2017 Varastotilojen ovet kulkutunniste avaukselle. 2018 Piha-alueen kulkuväylien asfaltointi. 2019 Paikannettu ja kuvattu salaojia. 2022 Katon korjaustoimenpiteet. 2023 Käyttöveden vuotavan lämmönsiirtimen vaihto, 2 kpl toimimattomia sulkuja uusittu.
Tulevat remontit
2024 Julkisivupinnoitteen paikkakorjauksia. 2024-2024 Huoltomaalauksia tarpeen mukaan. 2026 Autokatos, aidat huoltomaalausta. 2027 Sokkelit/ julkisivu/ parvekerakenteiden korjausta.
Taloyhtiössä muuta
Muuta: 2019 Yhtiökokous päätti, että ilmalämpöpumppuja saa asentaa muutostyöilmoituksen myötä, valvottuna ja tarkasti määrättyjen ehtojen mukaisesti. 2019 Yhtiökokous päätti, että yhtiölle lainan kertalyhennyssuorituksina saadut varat rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon. Huoneistoissa olevat lattialämmitykset on kytketty huoneiston sähköihin; alunperin lattialämmitykset olleet yhtiön sähköissä, muutos tehty rakennusurakoitsijan toimesta kaikkiin huoneistoihin 2012. Yhtiökokouksessa 2021 päätetty, että hallitus kilpailuttaa ja teettää yhtiölle PTS-tutkimuksen. Parvekelaseille tilataan kattava tarkastus ja hallitus kilpailuttaa ja tilaa työt tarkastuksen perusteella. Yhtiöllä on oikeus vuokrasuhteen aikana kerran vuodessa kunkin vuoden marraskuun viimeisenä päivänä, tai sitä seuraavana arkipäivänä ostaa vuokrananatajalta kiinteistökauppana yhtiön ennalta ilmoittama määräosa vuokra-alueesta. Lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Sopimus tontilla 837-301-28-8 (aik. 837-301-928-2) sijaitsevan, suojeltavan savupiipun kunnossapito ym. kustannuksista Härmälänrannan muiden yhtiöiden kanssa on allekirjoitettu 14.12.2011 ( korvaa 3.1.2008 allekirjoitetun sopimuksen). Sopimus korttelin Tampere-301-932- 6,8,9,10,11 ja 12 välisestä yhteisjärjestelystä on allekirjoitettu 2.12.2011.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet
TKL, ratikka (yhteyden valmistuttua).

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita