Siirry sisältöön

Nuolialantie 7

Tampere, Härmälä

omakotitalo 1929 , 3mh, oh, k, wc, khh, ph, s, kuisti, työ/ varastotilaa

Rakennettu
1929
Pinta-ala
128 m²
Velaton hinta
229 000 €

Kohteen kuvaus

KATTAVIA PERUSKORJAUKSIA LÄPIKÄYNYT HIRSIRUNKOINEN KOHTA 100- VUOTIAS KAUNOTAR _____________________________________________________________________________________________________ Tervetuloa tutustumaan tähän idyllisen viehättävään, vuonna 1929 rakennettuun hirsirunkoiseen omakotitaloon! Kiinteistö on vuosikymmenten saatossa läpikäynyt useita peruskorjauksia jotka ovat kohdanneet niin vesikattoa, ikkunoita kuin sähköjärjestelmääkin. Julkisivuvuorauksen uusimisen yhteydessä alahirsiä on vaihdettu ja tuulensuojalevyt lisätty. Toki tekemistä riittää vieläkin, sinä päätät jatkosta. Menneisyyden tunnelmallinen hengitys kulkee läpi talon viehättävissä yksityiskohdissa. Alkuperäiset lautalattiat on kunnostettu, olohuoneen massiivihirret otettu rouheasti esiin ja päämakuuhuoneen raakalautapinnat luovat mielenkiintoista kontrastia. Herkullisen sävyiset tapettivalinnat yhdistettynä vaaleisiin puupintoihin aikaansaavat raikkaan kodikkaan ilmapiirin johon ei voi kuin ihastua! Kellarikerroksessa saunaosaston ja kodinhoitohuonetilan lisäksi runsaasti varasto/ työtilaa jota olet ehkä kaivannut. Laajalla 1215 m²:n vuokratontilla tulevat kukkimaan neljä omenapuuta, kirsikkapuu ja kolme kriikunapuuta ja karviais-, vadelma- ja herkukkapensaista talletat jokavuotuisen sadon pakkaseen. Tontin vuokrasopimus on uusittu Tampereen kaupungin kanssa vuoteen 2069 saakka. Erillisessä talousrakennuksessa odottaa remonttia perinteikkäät sauna ja vilpola, joten kiinteistö on unelma sinulle, joka arvostat menneen ajan tunnelmaa! Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin! Kotisi hinta-arviot ja kilpailukykyiset välitystarjoukset yli 20 vuoden asuntokauppakokemuksella: Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Perustiedot

Kohdenumero
21491404
Sijainti
Nuolialantie 7, 33900 Tampere
Tyyppi
omakotitalo
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, wc, khh, ph, s, kuisti, työ/ varastotilaa
Huoneita
4 Huonetta
Asuintilojen pinta-ala
128 m²
Muiden tilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Energiatodistuksessa mitattu pinta-ala 128 m2. Talon ulkomitat n. 8 x 9 m.
Kerrokset
1
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1929
Käyttöönottovuosi
1929
Vapautuminen
muu ehto
Vapautumisen lisätiedot
2 kk kaupanteosta

Hinnat ja kustannukset

Hintatiedot

Myyntihinta
229 000,00 €
Velaton hinta
229 000,00 €
Neliöhinta
1 789,06 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero
186,19 €
Lisätietoja maksuista
Hulevesimaksu 73,74 €/v (vuonna 2023). Talous- ja jätevesi palveluntuottajan hinnaston ja kulutuksen mukaan. Taloussähkönkulutus n. 2900 kWt/ v. perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Öljynkulutus n. 2 200 l/ v. perhekohtaisen kulutuksen mukaan. Valokuitu 39,90€/kk (1000/1000 Mbit/s) 24 kuukauden määräaikaisena sopimuksena, jonka kokonaishinnaksi sopimuskaudelta tulee 1 152,60 €.

Asunnon lisätiedot

Asuntoon kuuluu
oma sauna, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energialuokka
E2018
Energialuokan lisätiedot
Viimeinen voimassaolopäivä 6.5.2028. E- luku 267.
Yleiskunto
tyydyttävä
Lisätietoa kunnosta
1999 Sähköjohtojen uusimista, uusi sähkökaappi. Rännivesien ohjausta. Huonojen hirsien vaihtoa alareunasta. 2000 Puhkaistu kulku sisätiloista kellariin, portaat. Kellariin vesikiertoinen lattialämmitys. Tehty khh- tilat, kylpyhuone, sauna. Kylpyhuoneessa kanavailmapuhallin. 2001-02 Ulkoverhous uusittu, tuulensuojalevyt laitettu, huomioitu tuuletusrako. Ulko-ovi uusittu. Wc laajennettu. 2003 Terassi. 2005 Keittiön uusiminen kokonaisuudessaan, vinttien eristämistä. Autotallin "levennys" ja laudoitus, peltikatto autotalliin. 2009 Takan teko, Keddy kevyttakka, valurautasydän. 2011-12 Ulkosaunan verhouksen uusiminen, vilpolan lattian uusiminen, maalausta. Ulkosaunaan menevän sähköjohdon uusiminen. 2014 Tehty pohja kasvihuoneelle ja siirretty kasvihuone paikalle (käytetty). Laitettu ulkovalaisimia. Vesivahinko ollut vessassa, lavuaarin vesiputken reunasta vuoto. Lattia aukaistu ja kuivattu vakuutusyhtiön toimesta. Lavuaarin putkitus ja lattiamateriaalit uusittu. 10/2015 Pesuhuoneen ja saunan lattian remontti. Pesuhuoneen seinälevyt uusittu kokonaan, vesieristys ja laatoitus. Lattialle uusi valu, vesieristys ja laatat (sauna ja pesuhuone). Saunaan alalautoihin tehty tuuletusrakoa. Uusi opaalilasinen ovi karmineen pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen väliin. Pesuhuoneen katon maalaus. Paisuntasäiliön uusiminen. 2016 Aulan ja portaikon puolipaneelin maalaus ja tapettien laitto/ osa seinistä maalattu. Yläkerran pienemmän huoneen muovimaton poisto, lattian hionta ja maalaus. Huoneessa olleen lavuaarin ja hyllykön poisto muurin edestä. Muurin paklaus ja maalaus. 2019 Poltin vaihdettu pannuhuoneeseen (käytetty). Alakerran lattioista poistettu (ei keittiö) muovimatot ja laminaatit. Alkuperäinen lautalattia maalattu. Uppopumppu uusittu sisäkaivoon. Uusi astianpesukone. 2020. Pihan paikoitustilojen laajenuus ja pihan kunnostusta. Pihan länsipuolen raja-aidan uusiminen. Portti ja aita uusittu. Viemäriputkien sukitus 2021. Valokuidun asennus + laajakaista 1000/1000 Mbit/s 08/2024.
Lämmitysjärjestelmä
öljy, muu
Tulisija
muu
Tulisijan muu kuvaus
kevyttakka olohuoneessa
Lisätietoa lämmitysjärjestelmästä
kevyt takan tulisijasäteily
Ilmanvaihto
painovoimainen
Vesijohto
kunnan
Viemäri
kunnan
Siirtyvät liittymät
valokuituliittymä

Tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit
puu, hirsi
Rakennusmateriaali: Hirsirunko/ lautavuoraus.
Seinämateriaalit
hirsi, tapetti, maali, puupaneeli raakalauta
Lattiamateriaalit
lautalattia, laminaatti, muovimatto, laatta
Kattotyyppi
harja
Kattomateriaali
profiilipeltikate
Kattomateriaalit
puupaneeli
Keittiön kuvaus
Kiintokalusteet. Välitilaseinä: laatta. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: sähköliesi, astianpesukone (2020), liesituuletin, jää/pakastin jääpalakonetoiminnolla.
Makuuhuoneiden määrä
3
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat laatoitettu 2015. Seinät: laatta. Lattia: laatta. Suihkupiste. Kanavapuhallin.
WC-tilojen kuvaus
Seinät: tapetti, puolipaneeli. Lattia: muovimatto. Varusteet: peili, allas, allastaso, wc- istuin.
WC:n määrä
1
Saunan kuvaus
Lattia: laatta. Seinät: puupaneeli.
Saunan kiukaan tyyppi
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Lattia: laatta. Seinät: maali, laatta. Varusteet: PK- liitäntä, pesuallas, allaskaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
yläkerran lape/ ullakkotilat, kellarikerroksen työ/ varastotilat, autotallin varastotilat

Tontti ja kaavoitus

Tontin koko
1215 m²
Rakennukset
autotalli, talousrakennus
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Kiinteistötunnus
837-591-1-5-L11
Tontin omistus
vuokrattu
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
3 725,29 €/vuosi
Lisätietoja tontista
Tontin vuokra maksetaan 4 kertaa vuodessa (931.32 € x 4) . Tontilla 4 omenapuuta, karviaispensaita, vadelmaa, musta-, puna- ja valkoherukkaa, kirsikkapuu, 3 kriikunapuuta. Välttäväkuntoinen leikkimökki. Melkein koko piha koira-aidattu.
Tontin vuokra-aika
30.4.2069
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Tontin kaavoitustiedot

Sitova tonttijako. Erillistalojen korttelialue, jolla rakennettu ympäristö säilytetään. Tarkemmat ohjeet mm. kattokaltevuudesta ja julkisivuverhoilusta, väreistä kaavoitusviranomaisilta. Lisätiedot: Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Lisätietoa muista rakennuksista
Melkein alkuperäiskuntoinen talousrakennus jossa pihasauna (tällä hetkellä kiuas poistettu), pukeutumistila ja vilpola. Matala autotalli/ varastorakennus.

Lainat kohteillemme hoituvat kätevästi Säästöpankin kautta

Hae asuntolainaa Säästöpankista ilman verkkopankkitunnuksia täyttämällä sähköinen asuntolainahakemus.

Hae lainatarjous

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Kysy lisätietoja kohteesta, varaa esittelyaika tai pyydä minut arviokäynnille omaan kotiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan yhteydenoton
Hidden
Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Muita kohteita